- 23 Temmuz 2011
- 75.741
- 50.640
- 4.843
Maç skorlarına bakmak için girdim
Onlar maç skorunuda yalan yazar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maç skorlarına bakmak için girdim
Kara listemde 2 yönetici var. Biri Sükrü Ergün, digeri Bülent Tulun. Acayip nefret ediyorum ikisinden de.
yarın ki kuralardan sonra transferler belli olur. Bayern PSG çekeriz de başkanın etekleri nasıl tutuşuyormuş görmüş oluruz.
acayip siniriliymm. 3 gündür galatasaray başkanı kanat transferi-kanat trasnferi diye diye açıklama veriyor her yere ama resmi bir adım bile atılmıyor... bu nasıl iş yahu. bonservisi elinde olan kanat oyuncusu varda bizmi bilmiyoruz??
...............muslera
eboe ......chedyou............ semih
...........melo ... coentrao
............selcuk ... sniejder........ shaqiri
.........drogba........... burak ..
CL KUPASI...2 takviyeye bakar
Atletico Madrid 1 ay önce bedavaya aldığı Demichelis'i 5 m euroya City'e satmış...
Yok artık daha neler abartmayın o kadarda sanki ronaldo messi yazmışın alt tarafı coentraoya shaqiri (şampiyonlar ligi standartları için alt tarafı diyorum.)
sen daha tuttugun takkımın potansiyelinden haberin yok gibime geliyor...
Senin tuttugun takım Real Madrid macında ispanyada hakem adil olsa o mac belki berabere biterdi ( UEFA cıkari icin barcelona real madrid finalini istiyordu )
Gecen sene ingilterede yine iki penaltin verilmedi ingilizler bile alay etti manu ile
tuttugun takım hakem adil olsa tek rakibi barcelona adin gibi emin ol
bu dediklerim onlar yok iken...ya o dedigim iki oyuncuda gelirse !!!!!!!!!!!!!!