Mutlu Sahin
Tecrübeli Üye
- 7 Temmuz 2010
- 6.552
- 1
- 1.173
Ulan kaç ay geçti transferi resmen yine son güne bıraktık, şaka gibi. Olup olmayacağı da şüpheli ya neyse..
Tek korkum hadi yapalım deyip saçma adam almaları (Riera)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ulan kaç ay geçti transferi resmen yine son güne bıraktık, şaka gibi. Olup olmayacağı da şüpheli ya neyse..
Eboue'yi o kadar hafife almayın bence. Yokluğu çok hissedilir.
Bir kanat oyuncusu alırsak kim oynamayacak?
kanka çok acayip bir his var içimde harbiden. 2-3 gündür söylüyorum bunu. Umarım dediğim çıkar. Portoya da kabulüm![]()
CAS kararından sonra Fener in işe yarar bir çok oyuncusu en azından gelecek yıldan itibaren takımlarından ayrılma kararı alabilir. Ben şahsen Gökhan Gönül gibi bir adamı kadromuzda gömek isterim.
Yandık o zaman.
Chedjou mu çöp reis ?
izlerler herhalde kanka. Adam hala %100 performansta bile değil.
Grup kuraları geçen sene de ve ondan önce de Perşembe akşamı 18:45'teydi, sonraki turlar Cuma 13'te oluyordu diye hatırlıyorum.
Bu akşam CL kuraları + ödüller, yarın da Süper Kupa maçı diye hatırlıyorum.
ben beğenmiyorum reis...ayrıca berbat gecen transfer sezonu ve dün akşamki birbirini tutmayan rezalet açıklamalara ne diyosun?
2 yıldır izliyorum ben chedjou reis tek maçla yprum yapmıyorum krtik hatalar yapan bir oyuncu zaten ilerleyen haftalarda belli olur daha iyi olabilirdi stoper transferi
2 yıldır izliyorum ben chedjou reis tek maçla yprum yapmıyorum krtik hatalar yapan bir oyuncu zaten ilerleyen haftalarda belli olur daha iyi olabilirdi stoper transferi
Bayern Barcelona realden iyidir olm porto![]()
Bende onu diyorum ya.![]()
Neyse kanka bir menemen yap. çayı da koy geleyim bir kahvaltı yapak![]()
Zaman gösterecek reis. bekleyip görelim o zaman. Ben fazla izlemedim chedjouyu ama bizde ki performansı şimdiye kadar standart üzeri. daha iyisi de var bu adamda bence. kritik hata dediğin aşırı özgüvense ona bir şey diyemem.
4-3-1-2'yi bende sevmiyorum ama Coentrao gelirse bu sisteme lafım olmaz.:cool::cool:
____________Muslera_____________
Sabri___Chedjou__Semih___Coentrao
_____________Melo_____________
______Selçuk_______Engin_______
____________Sneijder___________
_______Drogba_______Burak_____