Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eboue'yi o kadar hafife almayın bence. Yokluğu çok hissedilir.

Mantıklı düşünmek lazım abi. Musleranın yerine var mı iyi bir alternatifin? ön liberoda var mı? Sneijderin yerine? ya da Drogbanın yerine? Eboue'nin yerinde diğer yerlere oranla daha iyi alternatiflerimiz var. o açıdan söyledim ben. yoksa kimi kessen yokluğu hissedilir.

CAS kararından sonra Fener in işe yarar bir çok oyuncusu en azından gelecek yıldan itibaren takımlarından ayrılma kararı alabilir. Ben şahsen Gökhan Gönül gibi bir adamı kadromuzda gömek isterim.

ben beğenmiyorum reis...ayrıca berbat gecen transfer sezonu ve dün akşamki birbirini tutmayan rezalet açıklamalara ne diyosun?

Kuraya göre transfer yapılacak veya yapılmayacak. geçen yıl ki gibi bir gruba düşersek transfer ocak ayına kalır bana göre. (Hocamızla oturduk konuştuk, devam eden bir ab oyuncularının yerli statüde oynamasını istediğimiz dava var. Ocak ayına kadar netliğe kavuşur ve olumlu bir sonuçta taraftarımızı çok memnun edecek transferlerle kadromuzu güçlendiririz) gibi bir açıklama yapılır. + Burak konusuna gelince, Çevir kazı yanmasın hesabı olmuş biraz.

2 yıldır izliyorum ben chedjou reis tek maçla yprum yapmıyorum krtik hatalar yapan bir oyuncu zaten ilerleyen haftalarda belli olur daha iyi olabilirdi stoper transferi

Zaman gösterecek reis. bekleyip görelim o zaman. Ben fazla izlemedim chedjouyu ama bizde ki performansı şimdiye kadar standart üzeri. daha iyisi de var bu adamda bence. kritik hata dediğin aşırı özgüvense ona bir şey diyemem.

4-3-1-2'yi bende sevmiyorum ama Coentrao gelirse bu sisteme lafım olmaz.:cool::cool:

____________Muslera_____________

Sabri___Chedjou__Semih___Coentrao

_____________Melo_____________

______Selçuk_______Engin_______

____________Sneijder___________

_______Drogba_______Burak_____

Zaman gösterecek reis. bekleyip görelim o zaman. Ben fazla izlemedim chedjouyu ama bizde ki performansı şimdiye kadar standart üzeri. daha iyisi de var bu adamda bence. kritik hata dediğin aşırı özgüvense ona bir şey diyemem.

zaten onu kastediyorum yetenek olarak lafım yok tabik ama lille deki maçlarında zaman zaman yerini kaybediyor kademe hatası yapıyor ve önemsemiyordu sanki bazı maçlarda...ayağı düzgündür topla oynamayı sever bize alışınca daha çok oynayacaktır topla ama çıkışlarda hata yapabiliyor mesela göbeğe kısa oyanayayım derken kaptırabiliyor ve en önemlisi bence futbol oynayanlar anlar bunu kaçak dövüşüyor bazen...mesela danyde o hiç yoktur pozisyonların içindedir sürekli ama chedjou saklayabiliyor kendini oyun içinde..

4-3-1-2'yi bende sevmiyorum ama Coentrao gelirse bu sisteme lafım olmaz.:cool::cool:

____________Muslera_____________

Sabri___Chedjou__Semih___Coentrao

_____________Melo_____________

______Selçuk_______Engin_______

____________Sneijder___________

_______Drogba_______Burak_____

Sabri 2 maç sonra yuhlanır, küfür yer, dalga geçilir. Adam oyuna girince bile tribünler, özellikle onun bölgesine yakın kesim sürekli dalga geçiyor. Gerçekten komik gereksiz hareketler yaptığı için gülenler de oluyor tabi, ben de yapmışımdır ne yalan söyliyeyim, yetersiz maalesef 11 için.

Sonradan girip hareket getirir sadece mücadele falan eder Sabri Galatasaray'da.

Hamit'i koy bari oraya, az para da almıyor, belki bekte işe yarar. Riera'yı önde denedik ilk sene olmadı, ikinci sene bekte iş yaptı, aynı hareketi Hamit için yapalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt