Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arda gelirse burak ın gitmesine ses çıkmaz ama kimse gelmeden burakı yollamak aptallıktır...

[media]https://www.youtube.com/watch?v=PmQPT34_8MA[/media]

Şampiyonlar Ligi eşleşmeleri için deneme kuraları çekildi. Galatasaray deneme kurasında Barcelona, Juventus ve Celtic takımlarıyla eşleşti.

Şu kadara aldık bu kadara satarsak ok muhabbetini bırakalım. Barcelona'da Messi'yi 2'ye aldıysa zamanında şimdi 20'ye satsa 1'e 10 oh ne güzel mi desin? Mesele oyuncunun güncel değeridir.

Bugün Tottenham Lamela'ya 35 milyon € ödüyorsa, Burak en az 20-25 eder, o da en az. Bunun altına satmak mallıktır, embesilliktir, gerzekliktir. Ha, ManU talip olur 30-40 arası bir rakama da satarsın, bu da tüccarlıktır.

Gerisi hikaye.

2009dan beri diyorum fenerliyim hatta Ozan Tokgöz beşiktaşlı diye , ısrarla inanmıyorsunuz , bugün mü sorun oldu şimdi bu ?

ben bilmiyordum fenerli oldugunu. sorun mu oldun simdi bana ?! yok degilsin vallahi. ben ciddiye almiyorum fenerlileri genelikle acikcasi.

3 temmuzdan sonra ciddi sorunlariniz var ama o sorunlar daha cok kafada yani. bu hic bir cekilde hakaret olarak algilama lütfen simdi. yani ciddiden kafada var cogunuzda bu 3 temmuzdan dolayi. acioyorum sizlere ama bir yandan da belki anliyorum. kolay degil yani bukadar yanlisi savunarak bide devamli" yahu biz nevde hata yaptik be niye böyle oldu yahu" diyerek tokadi zart zurt yemek.

Ama burasi Galatasaray forumu ruhsal sorunlu kardesim. millete "fenevin" ile milleti sinirlenmenin alemi yok buralarda. git angutuna orda 6s mi yazacaksin bilmem ne mi yazacaksin orda yaz. sen resmen provake ediyorsun milleti burda fener mesajlarin ile.

Bence arda'nın bize gelme ihtimali benim monica belluci ile yasak aşk yaşama ihtimalimden düşük

Yiğit abi senin mesajı nasıl alıntılamışım aynı anda. haha :D :D

yahu inanmayin Burak haberlerine o is kapanmistir, Italyan lar cok dogru konusur ya

Bana göre de az ama 5 milyona aldığını 12 milyona satıyorsun. Aradaki fark 7 milyon. Bu açıdan bakıyorsa haksız sayılmaz. Lakin bir iki sene sonra o fiyata geri alamazsın Arda örneğinde olduğu gibi. Hayırlısını dilemekten başka yapılacak bir şey yok.

Renktas unutmaman lazim %25'ini Trabzona verecegiz. Yani 12 veriyorlarsa bizim elimize 9 Milyon geciyor. 4 Milyon kar etmis oluyoruz. Bunun icin degmez bence. Bakalim hayirlisi..

Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt