Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk maçı kazanmak isteyecektir Real Madrid tüm gücünü gösterecektir.

Fikstür olarakta çok zor bir kura.Umarım Kopenhagen ile ard arda içeride dışarıda oynayacağımız maçlardan 6 puanı çıkarız umarım o dönem formda oluruz kilit maçlarımız. Kopenhag'dan 6 puan almak şart.

Grubunda Madrid ve Juve var hala fikstur zor diyorsunuz. Her turlu zor olacak zaten ve bence cokda zor bir fikstur değil.

Dedigim gibi ilk mactan galibiyet almamiz lazim.

♧tapatalk♧

Manu deplasmanında Sneijder ve Drogba olmadan köksöktüren takım,daha güçlü haliyle Juve deplasmanında mı paramparça olacak?Abartmayın yahu.Ben umutluyum Juve maçlarından.

alakası yok adam gibi kanat alacaktın sneijderin mükemmel asistlerini gollerini izleyecektin almadın tabiki çift forvetli sistemde bozar heleki beklerinden biri vasatsa ve ortasaha oyuncuların kanat özellikleri taşımıyor olduğu gibi ağır oyuncularsa

Alakası yok dediğin şeyle benim kastettiğimin hiçbir alakası olmadığının farkında mısın kardeş? Sen diyorsun ki, Sneijder hızlı ve topla gidebilen kanatlarımız olmadığı için gerçek potansiyelini sergileyemiyor. Ki bu doğru.

Ben diyorum ki, Sneijder'i ilk 11'e koyacağız diye 4-1-3-2'den başka taktikle çıkamıyoruz sahaya. Alternatif olarak Sneijder'i CM'ye çekip 4-3-3 oynamalıyız diyorum.

Neyse ya. Cikip oynayacagiz. Galatasaray da baslangiclari genelde kötü yapar zaten. Hep öyle olmustur.

Umarim o 2 mactan bir sekilde 3 puan toplariz. Cok avantajli olur.

Juventus´u son macta döve döve yenmeliyiz zaten bir sekilde. Baska care yok.

sen gel simdi su yabanci kuralina küfür etme.

adamlar rahat biz yabancilari nasil hazir tutariz pesindeyiz!

düşünsene sneijderin mükemmel paslarına uçan bir nani ve içeri doğru koşan drogba 2 yıl önce bu hayaldi ama artık 2 si bizde 1 kişi eksik oda zor değil !!!

Olay net işk maçı al grubu karıştır, yapabilirmiyiz bana kalırsa daha önce yaptık adam gibi bir kanat transferi ile yine yaparız.

Ayrıca Bale takıma monte edilmeden içeride oynamamız daha iyi.

bu grupta son maca kimse olayi bitirmis rahat bir sekilde giremez.en kotu ihtimal 1.2.lik cekismesi son maca kadar devam eder.oyle son maci realle icerde oynasak nasil olsa son maca kadar real garantilemis olur falan hikaye gecin o isleri

Alakası yok dediğin şeyle benim kastettiğimin hiçbir alakası olmadığının farkında mısın kardeş? Sen diyorsun ki, Sneijder hızlı ve topla gidebilen kanatlarımız olmadığı için gerçek potansiyelini sergileyemiyor. Ki bu doğru.

Ben diyorum ki, Sneijder'i ilk 11'e koyacağız diye 4-1-3-2'den başka taktikle çıkamıyoruz sahaya. Alternatif olarak Sneijder'i CM'ye çekip 4-3-3 oynamalıyız diyorum.

sende beni anlamamışsın 4 3 3 deneyeceğimize alalım adam gibi sağlı sollu 2 kanat 4 2 3 1 aksın işte

İtalyanlara tıklamayı severiz.bence real maçına göre juve bi tık daha puan almak için müsait.en azından onlarda ronaldo gibi insanüstü topcu yok.(adam polyanna beyler)

fiksture zor diyenler kolay bir fikstur yazsin bakalim kolayi nasil oluyormus.ben kolay veya zor demiyorum hic farketmez diyorum

Ya olum ne sakat sakat yorum yapıyorsun. Düz adammısın sen. Tabiki bu takımların grubunda kolay fikstür olmaz. Ana stratejik fikstür olur.

Geçen yılki Manu örneğinde olduğu gibi Real ile içerde sona doğru oynamak çok iyi olurdu. Onlar garantiledikten sonra.

Sakin olun beyler Nani gelecek ve kanatlarda akıcaz:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt