Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yönetimin değişmesi hiç iyi olmadı ya eski heyecan istek arzu yok ne takımda ne yönetimde ne teknik heyette :(

bence sorun tamamen kanatsızlık. oyunumuz ilerde tıkanıyor geniş alana yayamıyoruz oyunu

Degil iste :D.

Eski Melo yok. Ilk senesini hatirlayin 10-15 kez ceza alanina giremiyor artik, sebebi ise kondisyon eksikligi..

Hamit'in yerine Emre'yi monte etmeliyiz. Keske Alper'i alabilseydik.. cok sey degisirdi..

Oyuncularimiz (orta 3lu) cok agir kaliyor.. Umarim toparlarlar..

Selcuk'un kalitesine laf etmiyorum ama topu daha hizli kullanmasi lazim, agir kaliyor..

handlingssnelheid deniliyor yanilmiyorsam bu olaya.. Cok oynuyor topla biraz daha hizli oynamasi gerektigini kac kez yazdim Selcuk basligina...

Dortmund'de oynayan Ilkay veya Atli. Koke'ye bakin biraz veya bizde Sneijder'e.. Iste Selcuk bu oyuncularin yaptigi gibi topu hizli kullanamiyor. Hizli karar veremiyor.

Biraz gerceklerden bahsedelim..

Ha tabi o şekilde eleştiri olabilir tabi ama kalas deyince garibime gitti. Selçuk olsa olsa klas topçu olur kalas değil. :)

Eskisehir macından önce bir gelisme beklemeyin transferde, maclardan once haber cikmaz kolay kolay, bana kalırsa en hareketli gün 1 eylül olucaktir transferde. 1 tanesi yerli olmak üzere dogrudan ilk 11e dahil edebileceğimiz 2 kanat bekliyorum, var mı bilmiyorum böyle adamlar ama bulsunlar getirsinler bir sekilde.

bruma ile ile ilgili araştırma yapıyorumda öyle bir durum yok gibi.

son gördüğüm yorum.. sportind yeni anlaşma olayı olmadığı, sözleşmenin 1 sene devam edeceğiydi.

Ha tabi o şekilde eleştiri olabilir tabi ama kalas deyince garibime gitti. Selçuk olsa olsa klas topçu olur kalas değil. :)

Turkiye sartlarina gore ''klas'' :D

Bence selcuk'ta o klas potansiyeli var(di). Topu daha hizli oynamasi lazim Selcugun..

Su Bruma transferi gerceklessin baska birsey istemiyorum. CL'de 3luge bile raziyim..

Sözleşmesinin son senesinde 18 yaşındaki oyuncuya 12 milyon mu? Ben sevinemedim.

bu arada size dip not veriyorum beyler:

juve başkanı nani için manu ile görüşmüştük ama artık olamaz, nani sözleşme uzatacak... kaynak italya basını

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt