Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BRUMA!!!

Kevin Prince Boateng Schalke de

KAKA zu AC Milan

Hiç alışık olmadığımız için Bruma için ödenecek olan miktar bende dahil ne çok görünüyor gözümüze yahu.Şikebahçe,Meireles'e 10 milyon Euro bonservis ödedi,Emeşike'ye 13 milyon Euro ödedi,Alper'e 7,5 milyon Euro ödedi kimsenin gıkını çıkardığı yok.Bu maliyet hesabı hep bizde yapılıyor nedense.Gerçi Bruma için ödenecek rakamı bende riskli buluyorum ama neyse. :asd:

Vallaha bizim taraftara Messi getir 2ci mac fizigi yetersiz demezse biri yemin ediyorum kendimi asarim .. o yuzden 3/5 e bakandan bizden degil .. Biz buyuk dusunuyorsak buyuk paralarla oynamanin vakti gelmistir .

Yani bakma simdi oooo moooo dediklerine. 12 Milyon´a Messi´lik bekler bizimkiler. Yardirmasini beklerler. Genc menc anlamazlar.

E 12 Milyon cok ciddi bir para. Ben "Jardel hediyesi" disinda böyle pahali bir transfer hatirlamiyorum.

Ne desem yalan olur, 2-3 macini izledim U20´de. Evet yetenekli, ama bizimkileri tatmin edecek mi bakalim.

Amrabat´in agzina ediyorlar her hafta. Niye? 8 Milyon verdigimiz icin. Bruma´ya ne yaparlar katki vermezse?

Bruma ve Sporting le anlasmisik kaynak ntvspor tabi

Dün millet Bruma´yi aciklarken disardaydim. Twitter´dan takip ediyordum.

Okudum okudum, bi daha okudum. Ama hep ayni soruyu sordum kendi kendime. Kac milyon...kac?

Tarihin en pahali transferini 19 yasindaki bir oyuncu ile yapmak baya yürek ister acikcasi.

Nani´ye verin deseler vermezler :) Umarim gercekten büyük yetenektir, cünkü bizim milletimiz cok ciddi katki bekler 12 Milyon´a.

Büyük risk aliyoruz, cocugu da baski altina aliyoruz gibime geliyor. Ama zaman da yok zaten, birsey demiyorum. Umarim büyük yetenektir.

Tarihin en pahalı transferi derken Onur? Birde şöyle bişey var bu çock büyük yetenek tamam ama bu yetmez. İyi eğitmek lazım kendisini..

Yani bakma simdi oooo moooo dediklerine. 12 Milyon´a Messi´lik bekler bizimkiler. Yardirmasini beklerler. Genc menc anlamazlar.

E 12 Milyon cok ciddi bir para. Ben "Jardel hediyesi" disinda böyle pahali bir transfer hatirlamiyorum.

Ne desem yalan olur, 2-3 macini izledim U20´de. Evet yetenekli, ama bizimkileri tatmin edecek mi bakalim.

Amrabat´in agzina ediyorlar her hafta. Niye? 8 Milyon verdigimiz icin. Bruma´ya ne yaparlar katki vermezse?

o yuzden ben bizim taraftarin dedigi hic bir kelimeyi aldirmiyom ve bizim taraftarin ipiyle kuyuya inilmez .

Ilk mac 5 gol 2 assist bekleyen bir taraftar cikar Bruma oynadiginda hic affetmez elestiride ..

Bruma genc mi genc yetenek de vardir , ama gelisimini bizde yapacaktir . O yuzden bu cocuk gelisemezse kimse cocukta hemen suc bulmasin sorun bizdedir + yabanci siniri oldugu surece cocuk her mac sure alamiyacak o yuzden gelisimi de pek aman aman hemen olmiyacak .

Amrabat 8milyon evet ama maasi da ona gore dusuk .. + Amrabat 34 macin 34u oynasaydi burda ouwouwouwwww messi diye inlemezseydi gelin kafama tukurun .

Chelsea, Porto dan Christian Atsu la anlasti, ardindan 1 yilligina kiralik Vitesse ye verecek

Bizden olmayacak beyler, yapamayız transfer falan. Allah ne verdiyse elimizdekiler çıkarız ve oynarız. BAM BAM BAM

Tarihin en pahalı transferi derken Onur? Birde şöyle bişey var bu çock büyük yetenek tamam ama bu yetmez. İyi eğitmek lazım kendisini..

Jardel Cem Uzan´in hediyesiydi. Onun disinda 10 + Milyonluk bir transfer hatirlamiyorum ben acikcasi.

Ya yeterki oynasin cocuk, ayakta alkislarim. Hep böyle transfer yapsinlar isterim, yemin ederim. Yeterki hata yapmasinlar.

Ama biz milletimizi, taraftarimizi iyi biliriz. Oynadiginda, sence "Daha genc, sabretmek lazim" derler mi?

Yoksa "Yahu 12 Milyon bastik buna, oynadigi futbola bak" mi derler? Benim derdim tek o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt