Gorkem Yildirim
10 Numara!
- 20 Haziran 2010
- 13.259
- 446
- 1.548
evet dogru. ben sadece detayini verdim![]()
is birligi yapalim ben manset atim detaylari sen gir :rugby:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet dogru. ben sadece detayini verdim![]()
Köpeğin yararlarını görmeye başladın demek kikanka özletme kendini ayıp lan. şurada muhabbet ettiğimiz 3-5 kişi var zaten.

Vallaha bizim taraftara Messi getir 2ci mac fizigi yetersiz demezse biri yemin ediyorum kendimi asarim .. o yuzden 3/5 e bakandan bizden degil .. Biz buyuk dusunuyorsak buyuk paralarla oynamanin vakti gelmistir .
Dün millet Bruma´yi aciklarken disardaydim. Twitter´dan takip ediyordum.
Okudum okudum, bi daha okudum. Ama hep ayni soruyu sordum kendi kendime. Kac milyon...kac?
Tarihin en pahali transferini 19 yasindaki bir oyuncu ile yapmak baya yürek ister acikcasi.
Nani´ye verin deseler vermezlerUmarim gercekten büyük yetenektir, cünkü bizim milletimiz cok ciddi katki bekler 12 Milyon´a.
Büyük risk aliyoruz, cocugu da baski altina aliyoruz gibime geliyor. Ama zaman da yok zaten, birsey demiyorum. Umarim büyük yetenektir.
yok kanka köpek sayesinde değil önceden bahsettiydim sana bundan çok özel uğraşlar sonunda oldu zaten![]()
Haydi hayırlısı olsun o zmn. Köpek nasıl kanka büyüdü mü? bir resim at bakalım bi.![]()
Yani bakma simdi oooo moooo dediklerine. 12 Milyon´a Messi´lik bekler bizimkiler. Yardirmasini beklerler. Genc menc anlamazlar.
E 12 Milyon cok ciddi bir para. Ben "Jardel hediyesi" disinda böyle pahali bir transfer hatirlamiyorum.
Ne desem yalan olur, 2-3 macini izledim U20´de. Evet yetenekli, ama bizimkileri tatmin edecek mi bakalim.
Amrabat´in agzina ediyorlar her hafta. Niye? 8 Milyon verdigimiz icin. Bruma´ya ne yaparlar katki vermezse?
4 aylık olmak üzere şerefsiz topuklarımı ısırıp duruyor üstüne basacam bigün yanlışlıkla o olacak
Aziz Üstel @aziz_ustell3mNeden pazartesi
Tarihin en pahalı transferi derken Onur? Birde şöyle bişey var bu çock büyük yetenek tamam ama bu yetmez. İyi eğitmek lazım kendisini..