Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 Eylül son gün 8 Eylül Türkiye için son gün Lig Tv de gecen hiç birşeye inanmayın

shaktarin gecen sene 2 macda da deklase ettigi juve mi realaden daha favori olacak ?! skor olarakda demiyorum. adamlar resmen juveyi param parca etmisdi iki macda da oyun olarak.

real balesizde cok daha üstün bir takim juveye göre bence.

Bekleyip göreceğiz bunu. bakalım hangimiz haklı çıkacaz.

Bekleyip göreceğiz bunu. bakalım hangimiz haklı çıkacaz.

vallah gecen seneden juventus cok üstüne katmadiysa ben hakli cikarim :)

juvenin o iki macinida izlemisdim yani. savunmasi cok iyi olmasa fark yerlerdi resmen shaktardan. ama italinalari savunmasi genelikle zaten iyi oluyor. birazda buffon etkiside var tabiki.

bula bilirse nete o iki maci izlemeni tafsiye ede bilirim. takimlarin ismina bakmaksiniz izle zanedersin ki 1ci lig takimi 3cü lig takima karsi oynuyor resmen.

Notthingam Forest ile 2.ligden başladım ilk sene EPL ye yükseldim. 2.sene şamp oldum 3.sene Şamp. Ligi kupasını aldım:D

4.sene taraftara hediye olarak Lucas ve Neymar ı aldım:)

Manu'dayım ben Orhan.4-2-3-1 oynuyorum.Ön liberoyu Witsel-Holtby ikilisini koydum.Oyun kurucu şuanda Lucas,forvet Jovetic.

nani olabilir ama olmuşu varken ilk tercih olmamalı

bunu daha öncede yazmıştım CL çok farklı bir kulvar tecrube ve gelişmiş yeteneklere sahip olmanız gekeiyor ancak brumada bunların hiç birisi yok adamda yetenek var ama geliştirmesine daha yıllar var tecrübe zaten yok bu arada mesut özili bonservis bedeli ne kadar bilen varmı arda olmuyorsa belki o olur ? 24 den çok yukarı olacağını sanmam.

juvenin o iki macinida izlemisdim yani. savunmasi cok iyi olmasa fark yerlerdi resmen shaktardan. ama italinalari savunmasi genelikle zaten iyi oluyor. birazda buffon etkiside var tabiki.

bula bilirse nete o iki maci izlemeni tafsiye ede bilirim. takimlarin ismina bakmaksiniz izle zanedersin ki 1ci lig takimi 3cü lig takima karsi oynuyor resmen.

Tamamda söyle birseyde var. Gecen yil Shakhtarda müthis iyidi. Dortmundu cektiler sanslarina, yoksa onlarda baya ilerlerdi. Biz gecen yilki Shakhtar kadar iyi futbol oynamadik hic ve Juve gecen yila göre biraz daha güclendi.

Bunu senin düsüncende olmama ragmen söylüyorum. Yoksa bende Juvenin cok abartildigini düsünüyorum burda. Tamam bizden biraz üstün, ama yenilmeyecek bir rakib degil bizim icin. Güzel kura oldu bence. Hem atraktif 2 rakib, hemde yenebilecegimiz rakibler.

bunu daha öncede yazmıştım CL çok farklı bir kulvar tecrube ve gelişmiş yeteneklere sahip olmanız gekeiyor ancak brumada bunların hiç birisi yok adamda yetenek var ama geliştirmesine daha yıllar var tecrübe zaten yok bu arada mesut özili bonservis bedeli ne kadar bilen varmı arda olmuyorsa belki o olur ? 24 den çok yukarı olacağını sanmam.

çok yukarda olur bence satsalar bile büyük talip çıkar.

Fener bati iflas durumunda resmen... yakin bir fenerli arkadasim demisdi bana zaten bunlarin 500 milyon dollar borcu oldugunu... simdi bu borc en az 600-700lere kadar ucmusdur belkide ve gitikce daha da karanliga batiyorlar. riva gibi öz sermayeleride yok galiba bunlarin.

tugberk1453 - 28.08.2013 17:35

bos.gif

Arkadaslar kulüpten aradılar genel kurula gidileceğini‚herkesin baskanı suclu bulduğunu ancak baskanın kulüp icin herseyi verdiğini fenerbahce icin 1 sene hapis yattığını söylediler.neyse asıl mesela genel kurula gidiliyormus ama tarih belli değil diye söylendi.aramalarındaki amacta vip müsterilere paket satmaya calısıolar finansman kötü transfer paralarını bankalara ödemek icin bunu yaptıklarını söylediler

Güzel abicim bahsettiğin takım Shaktar. Lucescu. ne hatırlatıyor bu sana? Sistem. var mı bizde öyle bir şey? Shaktar gerektiği zaman taktik şablon sistem oyun anlayışı değiştirebiliyor. Rakibe göre dönüşüm yapabiliyor. Bizde var mı böyle bir durum? Real maçını kendi gözlerinle izledin. Kendi sahalarında oynadığımız çeyrek final maçında 3lük olduk. Çok daha fazlası da olabilirdi. Bana verilmeyen penaltıdan falan bahsetmeyin. Sonuca bakarım ben. Ne yaptın Reale karşı? atak futbol. baskılı oyun. Senin elinde olan tek şey bu. Mourinho ne yaptı? 500-600 Milyon Euro değeri olan takımını Galatasaraya göre sahaya çıkardı. üzerine geleceğini biliyordu zaten. Bekleyerek 3 gol attılar. oynayarak değil. Şimdi ben diyorum ki, Juventus'a karşı Madride çıktığımız gibi çıkarsak elek oluruz. ve yine iddia ediyorum. Real baleyi alamazsa Juventus bu grubun favorisidir. birinci bitirirlerse şaşırmam. Mourinho olsa Favori Real derdim. Ancelotti Mourinhonun yarısı bile olamaz benim gözümde.

Tamamda söyle birseyde var. Gecen yil Shakhtarda müthis iyidi. Dortmundu cektiler sanslarina, yoksa onlarda baya ilerlerdi. Biz gecen yilki Shakhtar kadar iyi futbol oynamadik hic ve Juve gecen yila göre biraz daha güclendi.

Bunu senin düsüncende olmama ragmen söylüyorum. Yoksa bende Juvenin cok abartildigini düsünüyorum burda. Tamam bizden biraz üstün, ama yenilmeyecek bir rakib degil bizim icin. Güzel kura oldu bence. Hem atraktif 2 rakib, hemde yenebilecegimiz rakibler.

ya ben shkatarin iyi veya kötü oldugunu demedim ki zaten. iyi olduklarini bende biliyorum ama shaktarda af edersin bir real degil yani. juve realden daha iyi diyenler varda . ben ona kabul degilim. juve iyi takim tabikide ama seninde dedigin gibi abartilacak bir takim degil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt