Murat Oktay
Tecrübeli Üye
- 11 Ocak 2013
- 6.517
- 0
- 751
2 Eylül son gün 8 Eylül Türkiye için son gün Lig Tv de gecen hiç birşeye inanmayın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
shaktarin gecen sene 2 macda da deklase ettigi juve mi realaden daha favori olacak ?! skor olarakda demiyorum. adamlar resmen juveyi param parca etmisdi iki macda da oyun olarak.
real balesizde cok daha üstün bir takim juveye göre bence.
Lucas'ı 47 aldım 117'ye sattım kardeşim.![]()
Sag taraf'da Hamit'den Bruma'Ya gecmek, hiz acisindan
Tofas'dan Bugatti'ye gecmekdir![]()
[media]https://www.youtube.com/watch?v=10b9KDw-QnU[/media]
bir zamanlar bruma...
[media]https://www.youtube.com/watch?v=pbn5K8iQUO0[/media]
bir zamanlar cr7...
kim derdiki??? bruma bir cr7 olmaz ama nani olabilir..
Bekleyip göreceğiz bunu. bakalım hangimiz haklı çıkacaz.
Üstteki yazıyı oku.
Notthingam Forest ile 2.ligden başladım ilk sene EPL ye yükseldim. 2.sene şamp oldum 3.sene Şamp. Ligi kupasını aldım
4.sene taraftara hediye olarak Lucas ve Neymar ı aldım![]()
nani olabilir ama olmuşu varken ilk tercih olmamalı
vallah gecen seneden juventus cok üstüne katmadiysa ben hakli cikarim
juvenin o iki macinida izlemisdim yani. savunmasi cok iyi olmasa fark yerlerdi resmen shaktardan. ama italinalari savunmasi genelikle zaten iyi oluyor. birazda buffon etkiside var tabiki.
bula bilirse nete o iki maci izlemeni tafsiye ede bilirim. takimlarin ismina bakmaksiniz izle zanedersin ki 1ci lig takimi 3cü lig takima karsi oynuyor resmen.
Bugun bizim macla ayni saatte.
bunu daha öncede yazmıştım CL çok farklı bir kulvar tecrube ve gelişmiş yeteneklere sahip olmanız gekeiyor ancak brumada bunların hiç birisi yok adamda yetenek var ama geliştirmesine daha yıllar var tecrübe zaten yok bu arada mesut özili bonservis bedeli ne kadar bilen varmı arda olmuyorsa belki o olur ? 24 den çok yukarı olacağını sanmam.
vallah gecen seneden juventus cok üstüne katmadiysa ben hakli cikarim
juvenin o iki macinida izlemisdim yani. savunmasi cok iyi olmasa fark yerlerdi resmen shaktardan. ama italinalari savunmasi genelikle zaten iyi oluyor. birazda buffon etkiside var tabiki.
bula bilirse nete o iki maci izlemeni tafsiye ede bilirim. takimlarin ismina bakmaksiniz izle zanedersin ki 1ci lig takimi 3cü lig takima karsi oynuyor resmen.
bence bruma olduda baskan cıfte ımza ıstıyor heralde carlinhos mesela
Tamamda söyle birseyde var. Gecen yil Shakhtarda müthis iyidi. Dortmundu cektiler sanslarina, yoksa onlarda baya ilerlerdi. Biz gecen yilki Shakhtar kadar iyi futbol oynamadik hic ve Juve gecen yila göre biraz daha güclendi.
Bunu senin düsüncende olmama ragmen söylüyorum. Yoksa bende Juvenin cok abartildigini düsünüyorum burda. Tamam bizden biraz üstün, ama yenilmeyecek bir rakib degil bizim icin. Güzel kura oldu bence. Hem atraktif 2 rakib, hemde yenebilecegimiz rakibler.