Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
drogbaya bile laf vuran renktaslarımız var....burak gitsin diyenler var...bunların cimbomlu oldugundn eminmisiniz

bunlari diyenler simdi bana saldıracak bekleyin gorun

Bana göre burak takımı bozuyor bunu sadece bu maç için söylemiyorum geçen seneden beri düşüncem bu yönde

Sent from my iPhone using Tapatalk

ileride topu tutacak bir oyuncu lazım burakla olmuyor bu iş 4-3-1-2 deşifre oldu bu sistemle buyuk maç kazanamayız arenada kolay maçları kazanırız o ayrı kesinlikle savaşan basan bir oyucu lazım bu kanatmı olur hatta forvetmi bilmiyorum ama bu sistemle işimiz çok zor

5 sayfa okudum da olm biz bitmişiz lan.Takım ölmüş,oyuncular geberik.Delik deşik ettiniz takımı.Biraz sabredin be kardeşim.Her sene aynı şeyleri okuyoruz.Sonra sezon sonun da ne mükemmel takımız.İyiki oyuncular burayı okumuyor.

Beklenti meselesi, ben de dahil herkes geçen seneki takımın devamını bekliyordu. Bir de Emirates-Süper Kupa'yı alınca iyice havaya girdik. Bence haksız da değiliz.

Ama be yazıkki ciddi bir problem var takımda, iç huzur, kazanma hırsı, takım uyumu, hiçbirşey kalmamış. Futbol oynamıyoruz resmen, sahada hafif çakır dolaşıyor futbolcular. Çabucak düzele de bilir, tüm takımı içten içe yiyebilir de bu sıkıntı.

En net gösterge Selçuk, bu kadar ruhsuz, isteksiz ve formsuz hiç görmedim onu.

Mutlaka sabretmek lazım ama bir gerçek var.

Bu takım 2 senedir birlikte. Artık bir sistem, altyapı, oturmuşluk görmek hakkımız. Geçen yıl 2-3 maç futbol oynadık doğru dürüst. Bana anlatırmısın bu adamlar ne zaman futbol oynayacak.

Serdar abi bende memnun değilim.Ama burda da abartıldığı kadar değil.Sezon başı daha,biraz sabredecez.Gelen oyuncular olacaktır mutlaka.

Takımın sabit bir frikiksi , penaltıcısı , korner kullanını olur . Bizde kimin canı isterse o topun başında . Fatih Hoca buna bir dur demeli

baştan chedjou alınacağına taşçı alınsaydı herşey daha kolay olurdu spartak moskovaya gitmiş adam

şimdiden sev o zaman ilk yarı max 30-32 arası olur puanımız

Diyorum zaten gidisat iyi degil diye. Ben hissederim böyle seyleri.

Drogba heryerden vurma derdinde. Kendini frikik krali saniyor herhalde. Kariyerinde kac frikik golü varsa artik.

Selcuk topu 40 cm havaya bile dikemiyor. Anneannem daha iyi kullanir kornerleri.

Pas yok, rahatlik yok, düzen yok, sistem yok. Resmen deli oldum bugün. Uzun zamandir bu kadar sinirli oldugumu hatirlamiyorum

drogbaya bile laf vuran renktaslarımız var....burak gitsin diyenler var...bunların cimbomlu oldugundn eminmisiniz

bunlari diyenler simdi bana saldıracak bekleyin gorun

Alpay burada senin kadar boş yorum yapıp tribüne oynamaya çalışan ikinci bir adam yok. İşin gücün milleti provake etmek. Takımdaki eksikleri konuşmak, yanlış giden şeyleri söylemek ne zamandan beri bizi Galatasaray düşmanı yaptı.Sen büyük Cimbomlusun biz değiliz.

Yaw dostlar geçen senede lig de pek çok puan kaybettik niye heyecan yapıyorsunuz ki tamam kadromuz cok iyi bendee bu kadro ile zorlu deplasmanlarda bile 3 puanı kaparız diye umut ediyordum fakat takımda bazı oyuncular hazır değil selçuk bitik bi kere burak ın kafa karışık drogba pek hazır görünmedi bana sneijder bence fizik kondisyon bakımından hazır fakat takım onun oyununa alışamadı defansımız afedersiniz ama biraz anadolu takımı defansı gibi olduğu için takım her takıma zorluk çekiyor...Yabancı kuralı bizim takımı biraz kötü etkiledi.

Türk futbolcusu futbolcu olmadığı için toplasan 3-5 adamla ancak bu oluyor.

Fatih Hoca ya saydırıyonda ne oldu hiddink geldi bişey yapabildimi yada Fatih Hoca dan daha başarılı varmı biri.

Bizim futbolcuların kapasitesi belli futbol zekasıda ve bunlar sistemi anlatsan ne olacak. Sanki Türkiye de mükemmel futbol oynanıyorda bir biz kötüyüz.

Takımındaki yabancılar da ruhsuz oynarsa bugünkü gibi bir maç çıkıyor taktik olsa ne olacak.

Götü boklu fenerin hocasi Aykut fenerin kiytirik futbolcularina kornerde nereye ve nasil aticaklarini ögretebiliyorsa,bizimde Fatih hocadan birazcik beklentimiz olsun be arkadas.Futbolun temel kurallarina müdahale edemiyorsa hoca ,misal eboueye uzun taclarinin hic birisi tehlikeli olmadigini anlatamiyorsa yada frikikcisini penalticisini beliliyemiyorsa ben sucu hocada ararim.demek hoca bazi seyleri yeterince calistirmiyor.

Bana göre burak takımı bozuyor bunu sadece bu maç için söylemiyorum geçen seneden beri düşüncem bu yönde

bencede bozuyor....adammı transfer sezonları avrupada dahil bitene kadar gecen senede aynisi oldu...idare etmek var...adam ligin ortalarında patlama yapıyor....burak denen herif adam gibi adam deil hakan sukur gibi adam deil para delisi adam....fener verse orayada gider emin olun...burak i sadece ligin 9_10 uncu haftaya kadar idare edeceksiniz sonrasinda oturup buraki izleyeceksiniz..cunki transfer sezonu yok...dotu yiyorsa oynamasin....Burak ın kimligi bu...Adam cimbom icin deil kesesi icin oynuyor

Burak'ın kaçırdıkları daha fazladır

kesinlikle katilmiyorum bu yorumuna kusuruma bakma. italian takimi nyie pesinde bu cocugun bir kere düsün.

italianlar genelikle kreaitv oynamaz. orta sahada savasirlar sonra 1-2 posisyona girerler genelikle onuda degerlendirler.

yilardir böyle basari yakaladilar inzaghiler bilmem vieralar ile. adamlar 1 posisyona giriyordu atiyordu. italia milli takimida mesela öyle. yakaladiklarini atiyorlar. burak da tam bu profile uyuyor resmen. oyun icinde pek etkili degil ama cocuk bitirici resmen. posisyonu yakaladiginda af etmiyor genelikle. tam italian takim oyuncusu burak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt