Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
burakin su anki formundan ziyade adamin sahadaki hareketleri triplerine uyuz olduk o yuzden sinirlerimizi bozuyor.elinden geleni yapti gol olmadi bir turlu diyecek bir hali tavri yok saha icinde.sanki babasinin ciftligi mesele bu.yoks yine bu yil cikar 20 tane yazabilir o ayri ama su anki durum burak taraftari kendine uyuz etmeye basladi
10 numara yorum . Surat sirke satıyor , bakışlar , isteksiz hareketler

Scott Piri'ye bile laf tanlar var.... Allah akıl fikir versin.....

ben bu takimin halini görünce laf atarim!

bu yeni bir durum degil, gecen sene schalkenin beceriksizligi kurtardi bizi CLde.

o ikinci macta ceza alanin icinden cikamadik.

tamam takim kontraatak oynayamiyor ama yinede kondisyon olarak fatih terimin ilk geldigi senesinde daha iyidik.

burakin su anki formundan ziyade adamin sahadaki hareketleri triplerine uyuz olduk o yuzden sinirlerimizi bozuyor.elinden geleni yapti gol olmadi bir turlu diyecek bir hali tavri yok saha icinde.sanki babasinin ciftligi mesele bu.yoks yine bu yil cikar 20 tane yazabilir o ayri ama su anki durum burak taraftari kendine uyuz etmeye basladi

evet buna katiliyorum maalesef ... lazio transferinden dolayi ola bilir büyük ihtimalde. gidecem mi kalacam mi.. soru isaretleri var belli ki cocugun kafasinda ki hoca bile demin burak meselesi daha bitmedi dedigine göre.

pro oyuncu diye bilirsin ama bizim türklerde prolukda bir yere kadar maalesef :(

bu transfer dönemi bitti nede olsa. ya kalir ya gider. gidersede umarim baska forvet aliriz ama kimi ?!

bugün bruma, pazar arda pazartesi coentrao açıklanır herkes süt liman olur... :D

Ben senin genel tavrından bahsediyorum. Dün de yazdım. Her girdiğimde tek gördüğüm senin sürekli büyük harflerle yazarak kendi düşüncenin doğruluğunu insanlara kabul ettirmeye çalışman, sürekli bilmiş bilmiş her şeyi iddia etmen. Rahatsız oluyorum senden.

Ben bu takımda Burak ı istemiyorum, Drogbanın kendine çeki düzen vermesi gerektiğini düşünüyorum. Saygı duy geç.

Bu benim kendi fikrim. Bu beni ne Galatasaray düşmanı yapar, ne de aksini savunduğun için seni en iyi Cim bom lu. Herkesin kendi fikri.

Bu tavrın devam edecekse valla bayıltana kadar üzerine giderim senin bilesin. İnsan gibi yaz sonra da bas git.

dedigin benden drogbadan buraktan rahatsız oluyorsun...beni gec onu anladık...diger ikisi golu kim atacak...senmi

Yahu Drogba chealse serbest vuruş kullanıyordu biliyorsun değilmi yok bilmiyorsan burada gelip artistlik yapma.
Ben sorularimin cevabini alamadim.Kacak güresme.Chelseda ayni problemi yasiyordu/yasatiyordu,o zamanki drogba ile bugünkü drogba bir mi?Hem orda da ayni benciligi yapiyordu diye bizdede aynisi yapma hakki yok .Nice kavgalar oldu frikik yüzünden chelsea zamani,burda millet saygi veya cekindiginden agzini acmiyor.

Yanliz sorduklarima cevab vermiyeceksen uzatma derim.Zaten cevap vermediginden artislik falan yazip kaliteni gösteriyorsun.

Bazı arkadaşlar Burak Yılmaza atıp tutuyor.

Geçen sene 40 gol atmış adam yedek kulübesine çekilince trip yapması çok doğal.

2 maç kötü oynayan futbolcuyu yerin dibine sokan taraftarlar 1 sezonda yaklaşık 40 gol atmış bir adamın yedek kalınca trip yapmasını anlayamaz.

duyumcu değilim ama duyum vereyim.

bence artık bir kaç gün içinde bir gelişme mutlaka olur.

hadi iyi geceler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt