Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Stopere iyi bir yerli düsünebilirdik. Ömer Toprak, Serdar Tasci iyi kötü is yaparlardi. Bu kontenjan sistemine cuk otururlardi hatta.

Avrupa icin biraz soru isareti olurdu ama aldigimiz adam da bi Terry degil acikcasi. Hata yaptik o konuda.

Simdi Serdar Aziz icin ugrasiyorlar ve göreceksiniz ki, transfer edilirse oynayacak.

Ben yönetimin yerinde olsam bugün Rierayı ya kiralarım bir takıma. ya da sözleşme fesih bedelini öder yollarım. ztn bu sene son senesi. hani 2 yıl daha sözleşmesi olsa, tamam derim. para kazanma niyetindeler. Ama sezon sonu eğer 25 maç oynamamış olursa opsiyon devre dışı kalacak ve sözleşmesi bitecek. Serdar alınırsa Dany'i de bir takıma kiralarım. Bunlar için artık çok geç kalındı bunun farkındayım ama yapardım yani.

Sadece şundan eminim: Yabancı sınırı istediğimiz gibi olsaydı bugün Burak'ı satmıştık. Dün gece ki maçın tekrarını izledim, gördüm ki Burak'ın tek avantajı yerli olması. başka bir hiçbir avantajı yok.

Bidahak maç , sabri chedjou erman , emre ç , umut , iyide kotude ola forma bulmazsa Milli takim hocamiz gozumden bi kademe daha duser

PIRANHA BUSINESS III TAB 9" cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Ben yönetimin yerinde olsam bugün Rierayı ya kiralarım bir takıma. ya da sözleşme fesih bedelini öder yollarım. ztn bu sene son senesi. hani 2 yıl daha sözleşmesi olsa, tamam derim. para kazanma niyetindeler. Ama sezon sonu eğer 25 maç oynamamış olursa opsiyon devre dışı kalacak ve sözleşmesi bitecek. Serdar alınırsa Dany'i de bir takıma kiralarım. Bunlar için artık çok geç kalındı bunun farkındayım ama yapardım yani.

Sadece şundan eminim: Yabancı sınırı istediğimiz gibi olsaydı bugün Burak'ı satmıştık. Dün gece ki maçın tekrarını izledim, gördüm ki Burak'ın tek avantajı yerli olması. başka bir hiçbir avantajı yok.

Bence Türkiye icin sorun Riera filan degil zaten. Avrupa icin ok. Yolla, yerine iyi bir adam getir.

Ama Türkiye´de ayni sorunlari sene boyunca yasayacagiz.

Dogru dürüst bir defans hattimiz hic olmayacak bu sene. Bu kesin bence.

Sol bek oynatirsan Eboue oynamaz, Chedjou zaten cok zor, kanat manat derken. Isimiz zor.

Ceyhun´u oynatalim diyecegim, Melo´ya yazik. Sacma sapan bir durum.

Paraya kiyip almadilar ki bi Arda´yi. Yabanci kanat oyuncusunu basimiza mi calacagiz anlamadim gitti.

Lan transfer mransfer yapma, sol bek filan da alma. Su Arda´yi getir ya. Bas lan su 24 Milyon´u.

Bence Türkiye icin sorun Riera filan degil zaten. Avrupa icin ok. Yolla, yerine iyi bir adam getir.

Sol bek oynatirsan Eboue oynamaz, Chedjou zaten cok zor, kanat manat derken. Isimiz zor.

Paraya kiyip almadilar ki bi Arda´yi. Yabanci kanat oyuncusunu basimiza mi calacagiz anlamadim gitti.

Lan transfer mransfer yapma, sol bek filan da alma. Su Arda´yi getir ya. Bas lan su 24 Milyon´u.

şu takımda bana göre 3 tane kesilmeycek yabancı var

muslera.melo.eboue(tek hücumcu bek takımdaki.)

Israrla oynamaya çalıştığımı sistem 4-4-2. Kanatlar çok zayıf. Tek forvete dönüyorsun onada kanat lazım. Amrabatmış sabriymiş.... Birde CL kupasını alıcakmısız. Böyle birşey görmedim.

Arda bu sene bu haliyle devam ederse eğer, Seneye Ardayı hiç alamayız. elimize imkan geçmişken, Arda gelmeyi kabul etmişken almalıydık. Dediğin gibi sol bek falan da istemezdim bende. Hatta Bruma bile olmasın derdim.

şu takımda bana göre 3 tane kesilmeycek yabancı var

muslera.melo.eboue(tek hücumcu bek takımdaki.)

Forvet konusunda aslinda en rahat takim biz olacakken (Burak), Drogba gibi cok önemli bir futbolcuyu oynatmak zorunda kaliyorsun.

Bence bu konu da planlamayi etkiliyor. Normal sartlarda yazardin Burak´i, iyi kanatlarla is yapardin.

Ama Drogba da ayri bir adam iste (formdaysa). Ben zaten aylardir bu isin icinden cikamiyorum.

Burak´in satilmasindan vazgectim. Seneye cok aglariz. Burak´a ihtiyacimiz var.

Arda bu sene bu haliyle devam ederse eğer, Seneye Ardayı hiç alamayız. elimize imkan geçmişken, Arda gelmeyi kabul etmişken almalıydık. Dediğin gibi sol bek falan da istemezdim bende. Hatta Bruma bile olmasın derdim.

herhalde Arda yapılabilecek en iyi hamleydi bak koca 3 ay şunu yapacaktın cok zor ama değil mi?

riera,amrabat gönderilir

Arda,Coentrao, alınır

Tek İhtimali Olan ‏@tekihtimalli 11 sa

Fatih Hoca, Eskişehir'den 3 isim için durum sorgulatiyor. Bugünkü maçta beğendiği 3 isim. Hatta bunu Ertuğrul hocaya da iletmiş.

Tek İhtimali Olan ‏@tekihtimalli 11 sa

Bunlardan biri Veysel. Ama bu öte yandan. Aytaç i çok beğenmiş. Tarık in ise alınabilir olduğunu söylemiş. Bi hareketlilik var ama ne çıkar

Tek İhtimali Olan ‏@tekihtimalli 10 sa

Bir bu arada bilgisi daha. Tarık, Terim in göreve başladığı sezon, baş harfi E olan Almanya temsilcisi tarafından Galatasaray a onerilmisti.

3 yıl önce defalarca sözlükte yazdığım Hamit i GS ye getirecek olan kısa boylu baş harfi H olan adamı bulan olmuş muydu peki, ben kaçırdım:)

Albert Armindo Burak Tarık. GS cephesinde menajerlerin an itibariyle hareketli olmasının öznesi 4 isim. Hafta sonu yoğun geçecek. Gel-git..

Daha sordurma evresinde milli takim patronu

CareTariksa utanalim beyler transfere 3 gun kalmis tarik peaindeyiz

Tarik bencede yetenekli bir sol bek. Bende begendim. Ama bize karsi herkes cosuyor zaten.

Ordusporlu Atilla bize karsi Alaba gibi oynayip 1 sezon boyunca bir halta yaramadi.

Milleti yildiz yapmakta üstümüze yok zaten. Ama dün bende begendim Tarik´i.

Tarıga mac boyunca 50 kişi sövdük sürekli kendini yere bıraktıgı icin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt