Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
La beyler ben varım sol ayagım raket gibidir, genelde forvet arkası oynarım hagi'ye benzetirler. Sutlarım falan çok saglamdır ama ihtiyaçtan sol bekte oynayabilirim, defansım zayıf olur ama. Yas ta 26 ayrıca, aylık 5 bin liraya oynarım. Uyar mı?

çok şükür riera gidici gibi ulan 3 ü veren çıkmayacağı belliydi ver yarısını gönder işte neden son güne kadar bekletiyorsun

BHb4NIsCUAIPk6S.jpg

La beyler ben varım sol ayagım raket gibidir, genelde forvet arkası oynarım hagi'ye benzetirler. Sutlarım falan çok saglamdır ama ihtiyaçtan sol bekte oynayabilirim, defansım zayıf olur ama. Yas ta 26 ayrıca, aylık 5 bin liraya oynarım. Uyar mı?

Hakan Balta'dan iyidir bence denemek lazım

Bruma gelirse Amrabat'ı kovsunlar ya zaten o 8 milyon €fenerden geldi öyle baksınlar olaya..

Bana öyle geliyor ki bu sene UEFA kupasını alacağız . 6.his.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=10b9KDw-QnU[/media]

Bruma bu golu biz de atamaz hiçbir şartta...

Tam son vuruşu yapacağı anda Burak araya girip topa müdahele eder...

2-3 nokta transfer yapsak Lig + Kupa + UEFA götürürüz

2 tane kanat lazım , 1 sol bek

Abi topu rakip sahaya taşıyacak patlama gücü olan gerçekten çalım atmayı bilen Bruma gibi bir genç adamı izlemek istiyorum ya!

Amrabat gibi topla giderken güreşen rakibine çelme takan kanat istemiyorum ya kanat oyuncusu rakibe kart gördürür bu kendi kart yiyor ya..

Böyle tezat bir iş mi olur!

Gerekirse Chedjou da otursun ama Bruma tarzında bir adam oynasın abi..

ya bende öyle duydum neden öyle gecen sene 8 gelmemismiydi

yayın geliri düşmüş trabzon bi önceki sezon 12 küsür almıştı tv gelirinden biz 5.2 aldık , fener geçen sezon spartakı eleyip girse onlar 2 küsür biz 3 alacaktık galiba ya da gelir biraz daha artar 4e yakın alırdık belki, d zmart ihaleyi düşük fiyattan aldı galiba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt