Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk 5 hafta için 11 puan iyidir arkadaşlar bunu herkes biyorda işte işimize gelmiyor bende dahil..

Puandan çok oyun tarzımız umut vermiyor. Ayrıca 5 maçta 11 için üst üste bize bilhazsa iç sahada ters gelebilen Antalya ile bu sene daha zor olan Beşiktaş deplasmanlarından 6 puan şart. Ve şu an Antalya maçında şansız olup Beşiktaş'a kaybetme durumunda ligin başında 5 maçta 5-6 puanda kalıp kopma noktasına gelmekte var işin içinde.

Haftaya resmen kesin kazanmamız şart.

Salih Uçan'ın babasının Aziz Yıldırım ile bir görüşme yaptığı ve "Salih'in yeterli forma şansı bulamadığı için mutsuz, takımdan ayrılmayı düşünüyor." dediği iddia ediliyor.

Aslında Fenerbahçe'nin Avrupa'dan men cezasını kullanarak Salih'i alabiliriz. Salih hayatını Fener'e adamış biri değil ve eğer genç yaşta Avrupa'da kendini göstermek, kendini dünyaya tanıtmak istiyorsa bize gelmek isteyecektir. Zaten daha 19 yaşında, bence Hamit'in pozisyonuna da alışır. Kanatsız oynuyoruz zaten orta sahanın sağında Hamit'ten çok daha yararlı olacağı kesin.

o pozisyon içi defansif katkı lazım salihin defansif yönü çok çok kötü

Abi Tabiki iyidir 5 hafta için 11 puan fakat rakiplerin oynadığı oyunu görüp onları orda yenememek buyuk avantajı tepmek ve bu sene emin olunki gecen seneki gibi olmıcak biz fırsatları iyi kullanmamız lazım yoksa millet tepmicek

Nağmalup gidiyoruz :) iyi olacaz inş akıp gidecez iyi oynamıyoruz evet iki sene önce tabanca gibi takımdık bende kafayı yiyorum ama şampiyon olucaz inanıyorum..

Puandan çok oyun tarzımız umut vermiyor. Ayrıca 5 maçta 11 için üst üste bize bilhazsa iç sahada ters gelebilen Antalya ile bu sene daha zor olan Beşiktaş deplasmanlarından 6 puan şart. Ve şu an Antalya maçında şansız olup Beşiktaş'a kaybetme durumunda ligin başında 5 maçta 5-6 puanda kalıp kopma noktasına gelmekte var işin içinde.

Haftaya resmen kesin kazanmamız şart.

Haftaya ve Beşiktaş'ı yenmek şartıyla aynen yenemezsek işimiz zor olur..

Nağmalup gidiyoruz :) iyi olacaz inş akıp gidecez iyi oynamıyoruz evet iki sene önce tabanca gibi takımdık bende kafayı yiyorum ama şampiyon olucaz inanıyorum..

Valla abi bana takım umut vermiyor gram ışık almıyorum Hep aynı laflar bide daha lig bası toparlarız.. Lig ortası gelir oyun cok önemli değil skor alalım yeter Lig sonu Takım yorgun yenelimde ne olursa olsun falan fıstık... Sonuc Sampiyonluk ama oturmuş bi sistem oyun yok

Valla abi bana takım umut vermiyor gram ışık almıyorum Hep aynı laflar bide daha lig bası toparlarız.. Lig ortası gelir oyun cok önemli değil skor alalım yeter Lig sonu Takım yorgun yenelimde ne olursa olsun falan fıstık... Sonuc Sampiyonluk ama oturmuş bi sistem oyun yok

Sistem takımı olamadık çünkü sisteme göre oyuncu almadık alamadık.. Oyuncuya göre sistem yapıyoruz .. Sonuç ortada malesef..

rüyamda bruma nani felan olmayinca son gün Quaresma yi aliyolardi

taraftarin kizmamasi icin transfer yapmadiniz diye.. hadi hayirlisi :D

Takım birkaç haftaya form tutar bence.lige atatlı başlayıp sonradan cortlayan takım olmaktan çok zamanla gelişen performanslar daha tutarlı oluyor bizim ligte

uçan fil adam gibi kanat olsa sağlı sollu akıcı manyak kafa golleri atar aynı şekilde sneijderde patlar ama yok malesef yok işte babanın frikiklere çökmesi dışında fazla bir hatası yok kanat olmadığından şişir dur drogbaya adam ne yapsın indirip 5 kişiyi çalımlayıp golmü atsın

Bu duyguyu hissettirmiyorlar artik bize iste maalesef.

Hani vardir ya klasik boks filmlerinde. Sampiyon olmus boksör rahatlar, gazeteciler, lüks antrenman sahasi, kadinlar vs. :)

Öyle bir durumdayiz sanki :)

SPORX.COM‏@sporx5m

Zlatan, Inter döneminde Mourinho'nun oyuncuları motive etmesini anlatırken, "Sahaya çıktığımızda kudurmuş hayvanlar gibiydik" dedi.

ayrica Drogba iyi hos seni seviyoruz ama su frikikler den uzak dur be birader...selcuk 3-5 ortalama yine

sallar frikikten ama herife müsade edilmiyor ki...sneijder den hic bahsetmiyorum bile

adam teknik olarak takimin en isabet sutcusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt