Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gurbetçilerden kurtulduk sonunda.

Anlaşılan Avcı'nın fm kariyerinde ki save dosyasını silmiş İmparator.

Radu biraz psikopat adam ama sağlam solbektir.Bizim tarz ligde iyi iş yapar.Yabancı sınırı olmasa ve teklif doğru olsa ve Burak yerine birini koyabilecek durumda olsak tamam derdim ben ama

1. 6+0+4

2.Transferin son 2 günü

3. Radu'yu nereye koyacağımız sorunsalı

o iş olmaz yani.

Bugün bir KAP bildirimi olsun artık.Sabır kalmadı bende

Ya aklima geldi de, milli takima 4 futbolcu gönderiyorsun, ama Burak´i satmaya calisiyorsun.

Umut´u zaten oynattigin yok. Yerli kalitesi yerlerde gercekten.

Dün Eden Hazard'ın Bayern'e attığı golü düşündükçe gerçek bir kanat oyuncusunun ne kadar bizde eksik olduğunu görüyorum..

Adam taç çizgisinden topu aldı ve gol ya inanılmaz gerçekten.

Capel aradığımız tarz bi adam değil bence.Zaten transferin son 2 günü kalmış yeni bi oyuncu gündeme almak ne kadar saçma ve rezil bir iştir.Bu nasıl saçma bi transfer planlamasıdır bu takım mı şampiyonlar liginde çeyrek yarı final oynayacak

Ya aklima geldi de, milli takima 4 futbolcu gönderiyorsun, ama Burak´i satmaya calisiyorsun.

Umut´u zaten oynattigin yok. Yerli kalitesi yerlerde gercekten.

Yazdım milli takım başlığına zaten. Madem o kadar saçmayız kalitede. Zan-Aykut, Ufuk-Tolga, Töre-Engin değişiklerini bu sene yaptırsaydı hoca. Bu milli takım işi her halükarda bize zarar.

ŞİMDİ TERİM HAFTA SONU HAMİT'İ 11'E YAZDIĞINDA BENİ ORAYA SEÇMEDİ BURADA OYNATIYOR DİYE DÜŞÜNMEYECEK Mİ ?

Cidden nereden baksan saçmalık.Her şeyin spekule edildiği yerde gidip malzemeyi kendi elinle veriyorsun.

Bugun bar bildirim gelsin , kafamiz bozuk ulAn

PIRANHA BUSINESS III TAB 9" cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Radu cok saglam. Stopper olarak da oynayabilir. Riera gibi full atakta olmayabilir, ama topsuz kosuyu yapar. Defansi cok saglam, oyun zekasi yuksek bir defansci.

Radu=kolarov . Tarzi bu yani clich degil

PIRANHA BUSINESS III TAB 9" cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Radu ayakları yere sağlam basan, dengeli bir bek. Öyle basıp giden bir bek değil.

Yabancı sınırı bu durumda olmasa isterim şahsen. Ama her yabancı kıymetli olduğu için daha iyisine bakılmasını tercih ederim.

Bruma ya da Capel gelecek dendiğine göre bence Capel gelecek.Capel i hatırladığım kadarıyla hızlı iyi bir kanat oyuncusuydu ama son zamanları nasıl onu bilmek lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt