Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umut > Sow.

Galatasaray taraftarının abarttığı oyuncu. Fenerliler bile sövüyor.

Farklı tip oyuncuları karşılaştırıp birini diğerinden üstün tutamazsın. Umut hücum presi bırak türkiyeyi, dünya da en iyi uygulayan ilk 5 forvet arasına çok rahat girer. Yanılmıyorsam sen Umuta saydırıyordun bir aralar Mustafa. yanlış mı hatırlıyorum? :D

Sneijder bir yere gitmez adam mutlu bizde.

Ama bazen maç içersinde de belli oluyor hep arka plana atıyorlar adamı. Topun başına Drogba olmadı Selçuk geliyor hep.

Genel anlamda bizde mutlu olduğunu düşünüyorum ve yönetim satmak istemediği sürece bizde kalır.

Umut > Sow.

Galatasaray taraftarının abarttığı oyuncu. Fenerliler bile sövüyor.

sow a söven bir tane fenerli göster bir şey demeyeceğim.. sow ülkedeki en etkili forvetler sırasında drogbayla yarışır bana göre.. her an gol atabilecek bir oyuncu. o yokken fenerin halini gördük görüyoruz

bruma gelirsede cok sevinirim ama nani icin ayri bir sempatim var vallahi. tam top cambazi herif ya. türkiyede bunu durdura bilecek oyuncular yokdur. 2-3 kisiyi üstüne ceker her mac büyük ihtimalde. dagitir ortaligi.

bir de ismi var abi. Daha fazla tanınan bir kulüp oluruz. Nani oyununu bir kenara bırakalım, sadece ismiyle bile çok şey katar takım değerimize. Nasipse o da olur birgün inşallah.

sow fbahce den ayirlmak istiyor be bugün kadroda yok....

siz ne dersiniz? bence bize gelsin...:D

Sow'a çamur atmanın bir anlamı yok ligimizdeki kaliteli 3 forvetten biridir.

Bize gelme olasılığı çok düşük ama rakibinden böyle bir oyuncunun gitmesi iyi birşey.

bruma gelirsede cok sevinirim ama nani icin ayri bir sempatim var vallahi. tam top cambazi herif ya. türkiyede bunu durdura bilecek oyuncular yokdur. 2-3 kisiyi üstüne ceker her mac büyük ihtimalde. dagitir ortaligi.

nani 26 yasinda 15 isteseler bile aninda cikartip parayi vereceksin.nani sneijder kadar avrupada ses getiren transfer olur ama capel falan ugrastigimiz adamlara bak

sneijder'in yerinde olsam 1 saniye durmam sol bek leş kanatlar bomboş arkada oynayan selçuk ve melo ağır oyuncu yani iş yapabileceğim adam yok en iyi yaşımda neden durayım der giderim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt