Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LÜTFEN HERKES OKUSUN.....................................................

Vallaha bizim yönetimi ve fatih hocayı anlamıyorum kos koca galatasarayda 3 tane kaliteli türk var SEMİH SELÇUK BURAK ayıptır yazıktır koskoca takımda adam gibi her maç oynayacak 4. türk yokkkk geri kalan ıskarta anasını satim hadi alperi geçtim onu almadık (kesinlikle almaliydık selçuk melo alper rotasyonu için adam fenerde akıyor şuan) gidip neden töreyi almıyorsunuz adam oda bjk da akıyor adamı ilk de bize önermişler, diğer konu hakan çalhanoğlunu transfer döneminde istemişiz 5 m euro fiyat çekmişler neden almıyosun bu cocugu 2 sene sonra 20 versek vermeyecekler bakında görün emre çolak engin hamit aydın erman gibi 2. sınıf yerlilerden medet umuyoruz engin *********************

göbeği dağıtmış o ayrı konu, aydına sözleşme yenilenmesi başka bir saçmalık semih kaya o gereksizin aldığı parayı almıyor yahu işin kısası cok gereksiz adam var bizde 6 yabancı kuralı oldugunu biliosun gidip 10 yabancı hakkını dolduruyorsun bu dahada bir saçmalık , ne yazıkki sneijder drogba sarhoşlugundan uyanmalıyız takım oyunu diye bise oynamıyoruz drogba eyvallah iyi oyuncudur ama son maçlarda halı sahada oynayanlar gibi topu alıyor kendi gidiyor vuruyor biseyi sallamıyor ,selçuk ve sneijder dururken frikiğe geçiyor, bundan sonra drogbanın egoları gs a zarar verecek umarım 1 sene daha sözleşme yenilenmez, işin kötüsü geçen sene dalga geçilen bjk bizden suan kat kat iyi durumda böyle olursa türkiyenin dortmundu olurlar bizde 30luk adamlarımızla izleriz , bazı yazdıklarımı saçma bulabilirsiz hatta fenerlimisin bile diyebilirsiniz ama takım eski hırsını kaybetmiş hayırdır geçensene şampiyonlar liginimi aldık bu nasıl vurdum duymazlık ????????? bunu sözün özü DURUMUMUZ ÇOK KÖTÜ VE BUNU DEĞİŞTİREMEZSEK BU SENE ŞAMPİYON OLAMAYIZZZZZZZZZZZZZ.

Hocayi anlamıyorum bu sene Olcayı, Töreyı istemedi şimdi milli takıma alıyor.

© tapatalk ©

LÜTFEN HERKES OKUSUN.....................................................

Vallaha bizim yönetimi ve fatih hocayı anlamıyorum kos koca galatasarayda 3 tane kaliteli türk var SEMİH SELÇUK BURAK ayıptır yazıktır koskoca takımda adam gibi her maç oynayacak 4. türk yokkkk geri kalan ıskarta anasını satim hadi alperi geçtim onu almadık (kesinlikle almaliydık selçuk melo alper rotasyonu için adam fenerde akıyor şuan) gidip neden töreyi almıyorsunuz adam oda bjk da akıyor adamı ilk de bize önermişler, diğer konu hakan çalhanoğlunu transfer döneminde istemişiz 5 m euro fiyat çekmişler neden almıyosun bu cocugu 2 sene sonra 20 versek vermeyecekler bakında görün emre çolak engin hamit aydın erman gibi 2. sınıf yerlilerden medet umuyoruz engin *********************

göbeği dağıtmış o ayrı konu, aydına sözleşme yenilenmesi başka bir saçmalık semih kaya o gereksizin aldığı parayı almıyor yahu işin kısası cok gereksiz adam var bizde 6 yabancı kuralı oldugunu biliosun gidip 10 yabancı hakkını dolduruyorsun bu dahada bir saçmalık , ne yazıkki sneijder drogba sarhoşlugundan uyanmalıyız takım oyunu diye bise oynamıyoruz drogba eyvallah iyi oyuncudur ama son maçlarda halı sahada oynayanlar gibi topu alıyor kendi gidiyor vuruyor biseyi sallamıyor ,selçuk ve sneijder dururken frikiğe geçiyor, bundan sonra drogbanın egoları gs a zarar verecek umarım 1 sene daha sözleşme yenilenmez, işin kötüsü geçen sene dalga geçilen bjk bizden suan kat kat iyi durumda böyle olursa türkiyenin dortmundu olurlar bizde 30luk adamlarımızla izleriz , bazı yazdıklarımı saçma bulabilirsiz hatta fenerlimisin bile diyebilirsiniz ama takım eski hırsını kaybetmiş hayırdır geçensene şampiyonlar liginimi aldık bu nasıl vurdum duymazlık ????????? bunu sözün özü DURUMUMUZ ÇOK KÖTÜ VE BUNU DEĞİŞTİREMEZSEK BU SENE ŞAMPİYON OLAMAYIZZZZZZZZZZZZZ.

hadi uyan artık rüyadan kalkma vakti

Hocayi anlamıyorum bu sene Olcayı, Töreyı istemedi şimdi milli takıma alıyor.

© tapatalk ©

Acaba futbolcu yokluğundan kadroya almış olabilir mi?Kötünün iyilerini kadroya almış ve bu aldığı futbolcuları Cl de büyük hedefler peşinde koşan klubumüze yakıştırmıyor yada yeterli göremiyor olamaz mı?

Sezon başında TFF'nin aldığı 6+0+4 kuralına itiraz eden Galatasaray'ın yaptığı en önemli girişim sonuçlanıyor.

TFF'nin aldığı yabancı kararını değiştirmemesi sonrasında Galatasaray'da bazı AB pasaportu sahibi futbolcular Tahkim Kurulu'na Türk statüsünde oynamak için başvuruda bulunmuştu.

Tahkim Kurulu başvuruyu değerlendirerek Galatasaraylı futbolcuların bu taleplerini değerlendirme ve karar bağlama konusunda yetkili olmadığını açıklamıştı.

Bu gelişme sonrasında Galatasaray Yöneticisi Sedat Doğan, TurkFutbol.Com'a 19 Temmuz'da yaptığı açıklamada bu kararın ardından mahkemeye başvuracaklarını söylemişti.

Bu gelişme sonrasında Galatasaray Asliye Mahkemesi'ne Aurelian Chedjou, Dany Nounkeu, Wesley Sneijder, Johan Elmander, Didier Drogba, Albert Riera ve Noureddine Amrabat'ın vekilleri aracılığıyla başvuruda bulunmuştu.

Bu başvuru, Adli Tatil nedeniyle değerlendirilemezken, 2 Eylül Pazartesi bitecek Adli Tatil sonrasında bu itirazı değerlendirecek olan mahkemenin kararını en geç 4 Eylül'de açıklaması bekleniyor.

Mahkeme, Galatasaray'ın itirazını haklı bulması halinde dava devam ederken 6+0+4 kararı için tedbir koyabilecek. Bu tedbir kararının uygulamaya geçmesi ile birlikte de TFF'nin aldığı yabancı sınırlaması kararı geçerliliğini yitirecek ve Galatasaray'ın AB pasaportu sahibi futbolcularının Türk statüsünde oynamasının önü açılacak.

Ayrıca diğer kulüplerin de Tahkim'in verdiği yetkisizlik kararını emsal göstererek Galatasaray gibi mahkemeye başvurmasının önü de açık.

TurkFutbol.Com Özel / Osman ALTUNTERİM

Bu gerçekleşirse ortalık fena karışır.

;)

Acaba futbolcu yokluğundan kadroya almış olabilir mi?Kötünün iyilerini kadroya almış ve bu aldığı futbolcuları Cl de büyük hedefler peşinde koşan klubumüze yakıştırmıyor yada yeterli göremiyor olamaz mı?

Bence de bjk yı abartmayın bu kadar erciyese karşı yenilebilirlerdi de ts maçında da ts var mıydı ki sahada bugun antep maçını da albilirler ama bjk bu sene şamp olamaz o kadroyla en iyi ikinci olurlar

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ya beyler kafainiz iyimi? Bu saatten sonra mahkeme karari ile 6+0+4 kaldirilabilirmi birden? TFF'nin kararina karisamazlar, hele ki lig devam ederken mümkün degil. Sezon sonu gerceklesebilir belki.

Mahkeme'nin bu yönde karari (bu sezon icin) etik disi olur.

Yeni transferimiz Alvaro Pereira'dır. Kendisine Galatasaray'da başarılar diliyorum.

:f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50: :f50::f50::f50::f50::f50::f50:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt