Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hadi iyi geceler..bakalım transferde bugün ne bombalar patlatıcaz

2 kurus icin 2 ay ugrasan melo icin yönetimin harbiden 10 milyon vermesini mi bekliyorsunuz bir 18 yasinda ki oyuncuya. Mahkemeyle felan bedavaya gelecek dediklerinde yalan söylemeyim gelecek dedim ama benim bildigim galatasaray bu oyuncuyu almaz.

genç oldugu için verebilir. 19 yaşinda oluyor ekimde. ama elimizde veriler bizi inandirmiyor. amrabat gibi takoza 8.5 veren buna 10 verebilmeli normalde.

bruma transferi moralimi yüseke kaldirii...bu senee malsesef sinfita kaldik transferlerde.

Ya Bruma, yada sol bek alinmasi gerekir...

uykum yok,real maçı geliyor aklıma...nasıl dayanıcaz ronaldoya ,bale:dispirited:

bruma daha 18inde,gelirse yardırır yardırmasına da fazlada yüklenmemek lazım...örnek :çıktı antalya maçına 1-2 asist yaptı..real maçında şov yapacak diye beklemeyin..çok genç abi

ulan yatın kalkın şükredin şikeci damgası yemedik.. tek derdimiz gruptan çıkmak için transfer yapılması :D diğerleride şikeciliği ile boğuşsun dursun asdkjhasdkjahsda :D

[media]https://www.youtube.com/watch?v=iu5wQj9-rm0[/media]

youtube videolarına çok aldanmamak lazım şimdi gitsem ptt 1 ligden sıradan bir oyuncuya video yapmaya kalksam adamın sezon boyu butun maçlarda yaptığı 7-8 güzel hareketi eklesem ronaldo gibi görünür ama öte yandan ardanınkini yapmaya kalksam heralde 10 saatlik film olur.demek istediğim bu.Öte yandan belliki bu oyuncu bizim bu sene CLde ihtiyacımız olan tecrube ve deneyime sahip değil boş çocuk değil ama büyük risk

bruma oturmus bir kadroda , isleyen bir sistemde daha verimli olur ...

Bu arada Burak'in hic press yapmamasi .. sirf son savunmacinin yaninda bekleyip , arkasina atilan toplari kovalamasini anliyamiyorum ..bugün biraz paris macini seyrettim .. cavani bile defans oyunculara rahat pas yaptirmiyor , heryere saldiriyor ..

golcülügüne lafim yok yanliz günümüz futbolda forvetler hem atacak hem press yapacak ..!

Bu arada Burak'in hic press yapmamasi .. sirf son savunmacinin yaninda bekleyip , arkasina atilan toplari kovalamasini anliyamiyorum ..bugün biraz paris macini seyrettim .. cavani bile defans oyunculara rahat pas yaptirmiyor , heryere saldiriyor ..

golcülügüne lafim yok yanliz günümüz futbolda forvetler hem atacak hem press yapacak ..!

aslına brumanın genç olması çok iyi eğer fatih hoca okan buruk taktiği ni onun üzerinde kullanabilirse iyi olabilir 90 dakika pres böylece burakın eksikliğini bu sayde bir nebze gidermiş oluruz

amrabat bruma full press 2000 lerdeki okan emre misali.

geçen sene yalandan da olsa yapmaya çalışıyor gibi görünüyordu.bu sene hiç umrunda değil gölge presi bile yapmıyor.

şimdi bir de hakan çalhanoğlu çıktı başımıza,

renktaşlarım gurbetçi futbolcular konusunda bu forumda yazılan hiçbir şeyi dikkate almayınız.

bjk'a gelmeden önce veli kavlak denen futbolcu (?) burada öyle bir övüldü ki ben de hiç izlemediğim için cambiasso gibi bir ön liberodur heralde bu dedim.

neyse ki güreşçi olduğunu üzerinde bjk forması varken öğrendik.

şimdi bir de hakan çalhanoğlu çıktı başımıza,

renktaşlarım gurbetçi futbolcular konusunda bu forumda yazılan hiçbir şeyi dikkate almayınız.

bjk'a gelmeden önce veli kavlak denen futbolcu (?) burada öyle bir övüldü ki ben de hiç izlemediğim için cambiasso gibi bir ön liberodur heralde bu dedim.

neyse ki güreşçi olduğunu üzerinde bjk forması varken öğrendik.

aynen katılıyorum şu an dünyada bize katkı sağlayabilecek düzeyde olan 2 yerli isim var arda ve özil gerisi risk veya savurganlık olarak tanımlanabilir lig için zaten transfere gerek yok.

Beyler ????

kwzervqa.png

aslına brumanın genç olması çok iyi eğer fatih hoca okan buruk taktiği ni onun üzerinde kullanabilirse iyi olabilir 90 dakika pres böylece burakın eksikliğini bu sayde bir nebze gidermiş oluruz

amrabat bruma full press 2000 lerdeki okan emre misali.

yanliz 2000lerde okan,emre,suat'dan haric hakan,arif de illerde deli dana gibi press yapiyordu :)

iki üc oyuncu tek basina press yaptimi verimsiz press olur .. en verimli press kollektif halindeki pressdir ..

birde fark ettinmi türkiyede yüzde 95'i press yapmayi öküz gibi adamin üzerine kosmak saniyor ..

adamlarda öküz gibi üzerine kosan oyuncunun vücüt calimi bile yapmadan yanindan geciyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt