- 2 Temmuz 2011
- 140.099
- 60.189
- 5.628
hadi iyi geceler..bakalım transferde bugün ne bombalar patlatıcaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 kurus icin 2 ay ugrasan melo icin yönetimin harbiden 10 milyon vermesini mi bekliyorsunuz bir 18 yasinda ki oyuncuya. Mahkemeyle felan bedavaya gelecek dediklerinde yalan söylemeyim gelecek dedim ama benim bildigim galatasaray bu oyuncuyu almaz.
Bugün transfer olacak.
![]()
almadığımız derken ? bizimkilerin haberi bile olmadığından eminim, trabzon bulmuştu hakanı anlaşırken hamburg bastı parayı aldı. gerçi bizimkilerin haberi olsa bile almazlardı, o yaştaki adam para verilirmi derlerdi.
o kim ? CL de gruplardan çıkarırmı bizi ?
[media]https://www.youtube.com/watch?v=iu5wQj9-rm0[/media]
bruma oturmus bir kadroda , isleyen bir sistemde daha verimli olur ...
Bu arada Burak'in hic press yapmamasi .. sirf son savunmacinin yaninda bekleyip , arkasina atilan toplari kovalamasini anliyamiyorum ..bugün biraz paris macini seyrettim .. cavani bile defans oyunculara rahat pas yaptirmiyor , heryere saldiriyor ..
golcülügüne lafim yok yanliz günümüz futbolda forvetler hem atacak hem press yapacak ..!
bruma oturmus bir kadroda , isleyen bir sistemde daha verimli olur ...
Bu arada Burak'in hic press yapmamasi .. sirf son savunmacinin yaninda bekleyip , arkasina atilan toplari kovalamasini anliyamiyorum ..bugün biraz paris macini seyrettim .. cavani bile defans oyunculara rahat pas yaptirmiyor , heryere saldiriyor ..
golcülügüne lafim yok yanliz günümüz futbolda forvetler hem atacak hem press yapacak ..!
şimdi bir de hakan çalhanoğlu çıktı başımıza,
renktaşlarım gurbetçi futbolcular konusunda bu forumda yazılan hiçbir şeyi dikkate almayınız.
bjk'a gelmeden önce veli kavlak denen futbolcu (?) burada öyle bir övüldü ki ben de hiç izlemediğim için cambiasso gibi bir ön liberodur heralde bu dedim.
neyse ki güreşçi olduğunu üzerinde bjk forması varken öğrendik.
aslına brumanın genç olması çok iyi eğer fatih hoca okan buruk taktiği ni onun üzerinde kullanabilirse iyi olabilir 90 dakika pres böylece burakın eksikliğini bu sayde bir nebze gidermiş oluruz
amrabat bruma full press 2000 lerdeki okan emre misali.
Beyler ????
![]()