Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bizden bir cacık olmaz oyun felan oynayayım bari işte yok pazar bugün can sıkıntısı oturuyom dükkanda

Sanmam 1 gün kaldı zaten cimriyizde.

Benim anlamadığım nokta transfer dönemi başından beri Robben-Nani-Bruma-Kevin Kampl gibi isimlerle ilgilendik yani hem hoca hem yönetim takımda bir kanat eksikliği olduğunu fark etmiş peki o zaman niye bu eksiği kapatmadınız? Buna verilen tek cevapta yabancı kontenjanı ama bence bu bir bahane çünkü sezon bittiğinde stoper-sol bek ve kanat eksiğimiz vardı biz stopere yerli takviyesi yapıp kanat alabilir miydik? Alabilirdik ya da sol bek alabilir miydik alabilirdik? Sıkıntıyı kadro planlamasından dolayı yaşıyoruz biraz da öncelik belli ki Stoper-Kanat-Sol Bek diye gitmiş bence Sol bek-Kanat-Stoper diye gitmeliydi.

Ciddi ciddi kimseyi almadan bitirecekler transferi.Hepimizi uyuttular.

Fotomaç'ın haberine göre, Hatta bu bölünmelerin idmanlara yansıdığı, geçtiğimiz hafta içinde Sneijder ile Burak'ın pas atmaması nedeniyle kavgaya varan bir tartışma yaşadıkları öğrenildi. Burak'ın, Eskişehirspor maçında çok net bir pozisyonda Sneijder'i es geçmesi da bu tartışmaya bağlandı. Burak'ın bu olay ve ilk yarı sonunda kenara alınması nedeniyle kesin olarak ayrılmaya karar verdiği kaydedildi.

Yalan da olsa doğru da osa bu haberleri görmek canımı sıkıyor arkadaş. Burak bu zemini sağladı gazeteler neye yorumlarsa yorumlar.

Bıktım yemin ediyorum dünkü bebeler bugün şov yapmaya kalkışıyor.

bu sene arayı açıp öldürücü darbeyi vuracağımız sezondu yazık oldu. takımı yeterli gördüler geçen sene 70 puan la şampiyon olduğumuzu unuttular. bu sene 70 puan nah şampiyon yapar bizi-ki 70 puanıda zor toplarız.

Benim anlamadığım nokta transfer dönemi başından beri Robben-Nani-Bruma-Kevin Kampl gibi isimlerle ilgilendik yani hem hoca hem yönetim takımda bir kanat eksikliği olduğunu fark etmiş peki o zaman niye bu eksiği kapatmadınız? Buna verilen tek cevapta yabancı kontenjanı ama bence bu bir bahane çünkü sezon bittiğinde stoper-sol bek ve kanat eksiğimiz vardı biz stopere yerli takviyesi yapıp kanat alabilir miydik? Alabilirdik ya da sol bek alabilir miydik alabilirdik? Sıkıntıyı kadro planlamasından dolayı yaşıyoruz biraz da öncelik belli ki Stoper-Kanat-Sol Bek diye gitmiş bence Sol bek-Kanat-Stoper diye gitmeliydi.

Onu geç Elmander gitti Chedjou-Eboue sırayla dinlendirip ligde Yabancı kanat oyuncusuyla oynayabilirdik onuda yapmadılar Amrabat ne ya.

terim kadro yapılanmasını beceremiyor ,ergin atamanı transfer sezonunda takmın başına getirelim , ataman bu işi çok iyi yapıyor...

Ulan koca yazda bi Erman bi Chedjou. :mad::mad::mad::mad::mad::31::31::31::42::42::42::42:

Eksikleri kapatamadığımız gibi birde terimden olduk ya. Karşımızdaki lobi çok iyi çalıştı ve meyvelerini topluyor. Hiç umudum yok bu seneden. Çok üzgünüm çok:(

Bugün iyi kötü birini KAP'a bildirirler.Bruma olmazsa Nani'yi Farfan'ı alalım Capel falan istemez

Bu saatten sonra Bruma transferi olsa ne olur ?

Tepkimiz değişir mi ? Asla.

Transferin bitimine 1 gün kala transfer yapmanın mantığı olamaz.

CL grupları kolay gelse buna da yeltenmezdiniz ya. Neyse zaten çıkamayız kasmayın kendinizi.

Bizim Drogbamız var xd Sneijderimiz var xd 4-3-1-2 gibi angutça sistem ile oynuyoruz xd xds

Öyle seyler konusuldu ki, bizde birsey olacak sandik. Yarin hangi hamleyi yapacaklarsa artik.

Riera mi gidecek, sol bek mi gelecek, Bruma mi gelecek, yerli mi gelecek?

Hadi lan ordan. Gecmis olsun. Benim icin kapanmistir.

Bu saaten sonra kimse elindeki iyi oyuncuyu vermezzz. Geçti borun pazarı.

bu saatten sonra gelen adam manyak katkı felan vermez ha brumayı aldın diyelim direk 11 koydun diyelim eskiye göre hareketlenme olur ama pek farketmez 2 ay önce alacaktık akıcı 2 kanat takımla kamp yiyecekti hazırlık maçlarına çıkacaktı şu sıralarda maçlarda akıyor olacaklardı işte transfer stratejimiz rezalet drogba sneijder demeyin onlarda devre arası alındı zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt