Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sözün bittiği yerdeyiz sen git şikecileri aklayan ardından avrupa ve türkiyedeki başarından rahatsız olduğu için yabancı kısıtlaması ile büyük bir darbe vuran şeref yoksunu insanların emrine gir olacak işmi ?

Siyasi baskı sonucu mecbur kalınmış bir durum olduğunu düşünüyorum.

iyi de U.Aysal demedimi Nani Farfan Wellington ile anlasmistik hatta Coentrao Di Maria

ile görüstük ama yabanci sinirina takildik...

Bruma nin babasi türkmüymüs de bruma nin pesindesiniz...iki dedigi tutmuyor son zamanda

Yok aga cidden Capel falan alırlarsa olmasın yani yapmasınlar yapamıyorlarsada yapabilecek kapasitede birilerine bıraksınlar.

Bu kadar gelir nereye gidiyor lan napıyorsunuz parayı başkan cep falan mı hayırdır ?! Kabiliyetsizmisiniz nedir yani.

Hoca desen ayrı telden yönetim desen ayrı telden futbolcular desen ayrı telden.

Yahu bir sorunlar üst üste geliyor transferi geçtim,fatih hocanın milli takımına gidişini geçtim.

Selçuk berbat oynuyor hadi bunu sisteme veriyorum ama Burak her oynamadığı maç afra tafta yapacaksa bu basının elinde büyük bir koz olur vurdukça vururlar.

Gökhan Zan'da sürekli sakat ama 5 senedir kadroda muhafaza ediyoruz.Çağlar efsanesini söylememe gerek yok zaten.

E yani? Bi sakat adam daha alıp koleksiyona mı ekleyelim? Yerli alınacak tek adam vardı o da Trabzon'a gitti. Toprak zaten gelmez.

Sent from my iPad using Tapatalk

E yani? Bi sakat adam daha alıp koleksiyona mı ekleyelim? Yerli alınacak tek adam vardı o da Trabzon'a gitti. Toprak zaten gelmez.

Serdar'ın her türlü gideri var.Kronik olmadığı hepimizin malumu zaten.Gökhan'a,Çağlar'a bunca zaman sabreden,Serdar'ı da boşa geçen 1 yılından ötürü mazur görebilir.

Gökhan Zan'da sürekli sakat ama 5 senedir kadroda muhafaza ediyoruz.Çağlar efsanesini söylememe gerek yok zaten.

ee yaniii sakat adamı alalım diyorsun. Aldığı günde buraya gelip sakat adammı alınırmış muhabbeti yaparsınız. zaten bir tane gökhan var yedekte, ikinci sakat adamı alsak ne olacak.

Kerim Frei için kendi takımında şans bulamıyor kadroya giremiyor kiralanması için takım arıyorlar şans bulsun diye.

Serdar'ın her türlü gideri var.Kronik olmadığı hepimizin malumu zaten.Gökhan'a,Çağlar'a bunca zaman sabreden,Serdar'ı da boşa geçen 1 yılından ötürü mazur görebilir.

Serdar hiç bi zaman üst düzey stoper olamadı. Bence bidaha eski seviyesini bile bulamaz bu senenin ardından.

o değilde bizden gidenlerde iş yapmaya başladı :D dün baros 2 tane attı 1i sayılmadı çağlar birinci bile sağlam oynadı hele bir frikiği var kaleci son anda çıkardı gol olsa efsane gol olurdu :D furkan özçal dersen her hafta atıyor gol sayılmıyor :D elmanderde geçen 2 tane attı

Ben yabancı transferi konusunda gerçekten bu yabancı kısıtlamasının elimizi çok bağladığını düşünüyorum, gerçekten anlaştıkları yabancılar vardı bence ama bu totoş TFF yüzünden yattılar inanıyorum buna ...

Kulüp yapimiz berbat bizim galiba. Yönetimler degisiyor, bu cimrilik ve son dakika sürprizleri bitmiyor.

Fenerbahce´nin ettigi zarari biz etsek, herhalde Mustafa Sarp´i geri cagiracagiz kulübe.

Adamlarin senelerdir en ufak basarisi yok, durmadan men ediliyorlar, 10 Milyon, 13 Milyon Allah ne verdiyse basip aliyorlar.

Bizimkiler 2 senedir sampiyon oluyor, hayvan gibi para kazaniyor TFF´den, Arena´si, CL´si derken, hala cimrilik yapiyorlar ya.

Bu Galatasaray 1 Arda degil, 2 Arda alir isterse. Ama cimrilik, beceriksizlik, kendini kurnaz sanmalar vs.

Birakacaklar bu isi. O Arda´yi ya alacaklar yada alacaklar. Yoksa transfer de yapmasinlar.

Capel´lere filan karnimiz tok bizim. Istemez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt