Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
selcuk-640.jpg
cleaver.gif
Liverpool-v-Manchester-City-Nigel-de-Jong-cel_1902914.jpg

Ulan beyaz tv sen ne yavşak bir medyasın lan sniper istedi de jong geliyor ne ulan dallamalar ? çok sinir oldum görünce.

Tiote tolga beraber oynayacaktı. Oyun kurma Sneijder var josue var

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya jong ile Tolga oynayamıyor ama tiote ile Tolga oynayabiliyor mu . Diarra desen anlarım adam herkesten teknik ama yani şu yorumlar . Neyse ya keşke ligden birini alsaydık da hem fbliler hem de içimizdeki fbliler hem de GS'liler Mutlu olsaydı. Diarra , mikel ben hepinizden çok istedim açın bakın ama tiote denir aaa sakat , o olmaz jong denir oo yaşlı ; sonra Donk gelir Mutlu olursunuz . Adamı donk'la hatta Ozan'la bir ettiniz ya , Mehmet Topal'a tapan adamlar bir de . Neyse kardeşim fikrindir , umarım senin dediğin olur

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ulan adam koca kariyerinde 4 kirmizi kart görmüs, amma abarttilar yok cok kirmizi yermis.

Yine basladilar algi yönetimine.

De jong un selçuk olmasına gerek yok. Tolga gayet de güzel oyun kuruyor. son akhisar maçında gördük nasıl toptan kaçtığını selçuk beyefendinin.

Niye komik 7-8 milyon düşseydi maliyet muhtemel olurdu.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Levent denen adam Diarra ile anlaştik diyor. Hala savunmaya çalişiyorsun abi. 7 milyon euro bu 1-2 bile değil. Levent denen herifi Sinan Engin yalayip yuttuğunda ne mal olduğunu çözmüştüm:(

Diarra: Olmadi
Levia: Olmadi
Tiote: Olmadi
De jong: Menajer kazigi

Vay arkadas...

Mahmut adinda bir cisim yaklasiyor. De Jong falan hic icime sinmiyor.

Konusulan adamların hepsi 30 yas ve ustu
Ben şahsen buraya Carole benzeri bir scout transferi isterdim.
Tutarsa ucuz maliyetle uzun sureli faydalanır ve ilerde satıp, para kazanırdık.
Tutmazsa fazla bir maddi kayıp olmaz, en kotu su anki adamlar oynardı.

Dursun yönetiminin geçmişine bakarsan yalan her zaman daha ağır basar. Güvenemiyorum.

Hamza'nın salaklıklarından ve takıntılarından kaynaklı o.Geçen yıl da bu transferler konuşuluyordu,hepsini veto etti gitti evlatlarını doldurdu takıma.Bursada da aynısını yapıyor.Dediğime kanıt çok.

bütün olan biteni düşününce sanırım şöyle oldu.diarra ya yıllık 4 den 3 yıllık teklif ettik moskova da 5 e inerse alırız dedik.diarra da tamam dedi.moskova 5 e inince monaco da araya girince diarra sanırım 6.5 istiyorum dedi anlaşmayı bozdu.maliyet 17 den 24 e çıkınca ne halin varsa gör denilip kalkıldı masadan anladığım.ve cidden maliyeti buralara geldiyse kalkmak en hayırlısı olmuş.geçen sene bu hatayı masadan kalkmayarak fener yaptı rvp yi aldı şimdi kıvrım kıvrım kıvranıyorlar bir orta saha alabilmek için ama kaynak yok daha kötüğsü ortada oynayan bir rvp de yok.bonservis dahi almadan yollamak istediler alan yok.geri dönüşü olmayan bir diarraya 25 milyon euro para dökmek cidden saçmalık olurdu.ha yıllık 4 e geliyorsa amenna:)

Guido Albers cakti cakacak bize...

De Jong menajer transferidir. Panik transferidir...

3 ay bekle son gulerde panik / menajer transferi yap. Pes valla

Ya jong ile Tolga oynayamıyor ama tiote ile Tolga oynayabiliyor mu . Diarra desen anlarım adam herkesten teknik ama yani şu yorumlar . Neyse ya keşke ligden birini alsaydık da hem fbliler hem de içimizdeki fbliler hem de GS'liler Mutlu olsaydı. Diarra , mikel ben hepinizden çok istedim açın bakın ama tiote denir aaa sakat , o olmaz jong denir oo yaşlı ; sonra Donk gelir Mutlu olursunuz . Adamı donk'la hatta Ozan'la bir ettiniz ya , Mehmet Topal'a tapan adamlar bir de . Neyse kardeşim fikrindir , umarım senin dediğin olur

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ben de jong transferini hiç begenmedim bu sene en begenmedigim transfer umarım yanilirim iyi oynar.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merak ettiğim Abd'de ligler devam ederken ve De jong ilk 11'de oynuyorken nasıl bonservissiz oluyor, özel anlaşmamı var aralarında lig ortasında çekip gidebilirim gibi

Evet hoca da oyuncular da Sneijder'in isteğiyle geliyor. Bundan sonra da transferleri Sneijder yapacak. Oooohhh kudurun kuşlar. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt