Sergen Evin
10 Numara!
- 11 Ağustos 2011
- 11.067
- 1
- 1.053
Sinan'ın morali inanılmaz bozuk yüzünden belli.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sneijderin isteği ile hoca getirildi futbolcu nasıl gelmesin
GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tiote tolga beraber oynayacaktı. Oyun kurma Sneijder var josue var
GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Niye komik 7-8 milyon düşseydi maliyet muhtemel olurdu.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Diarra: Olmadi
Levia: Olmadi
Tiote: Olmadi
De jong: Menajer kazigi
Vay arkadas...
Mahmut adinda bir cisim yaklasiyor. De Jong falan hic icime sinmiyor.
bu menajer transferlerinden kurtulamadik
Dursun yönetiminin geçmişine bakarsan yalan her zaman daha ağır basar. Güvenemiyorum.
Ulan beyaz tv sen ne yavşak bir medyasın lan sniper istedi de jong geliyor ne ulan dallamalar ? çok sinir oldum görünce.
Ben de jong transferini hiç begenmedim bu sene en begenmedigim transfer umarım yanilirim iyi oynar.Ya jong ile Tolga oynayamıyor ama tiote ile Tolga oynayabiliyor mu . Diarra desen anlarım adam herkesten teknik ama yani şu yorumlar . Neyse ya keşke ligden birini alsaydık da hem fbliler hem de içimizdeki fbliler hem de GS'liler Mutlu olsaydı. Diarra , mikel ben hepinizden çok istedim açın bakın ama tiote denir aaa sakat , o olmaz jong denir oo yaşlı ; sonra Donk gelir Mutlu olursunuz . Adamı donk'la hatta Ozan'la bir ettiniz ya , Mehmet Topal'a tapan adamlar bir de . Neyse kardeşim fikrindir , umarım senin dediğin olur
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ulan adam koca kariyerinde 4 kirmizi kart görmüs, amma abarttilar yok cok kirmizi yermis.
Yine basladilar algi yönetimine.
haksızlar mı