Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son dk bir şeyler olabilir. Diarra bir yere transfer olmadığı sürece bizim teklifi kabul etmek zorunda kalır. Yarın kritik gün istediğimiz rakamlara gelebilir transfer Ceylan in ses tonu pusuya yatmışız rest çekmişiz gibi geldi bana.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Diarra'nın olmayacağı belliydi Diarra'nın vucud dili olumsuzdu gelecek adam belli ediyor kendini sosyal medyada olsun vs Diarra bizi kullandı sanki...

.........................Muslera..........................
Cavanda.....Chedjou.....Denayer........Carole
....................De Jong.....Tolga..................
......Podolski.......Sneijder........Bruma.......
..........................Eren D........................

...........................Cenk.................................
Sabri........Serdar............Semih............Hakan
....................Hamit.....Selçuk.......................
.........Sinan..........Josue............Yasin...........
.......................Sigthorsson.........................

*Kiralıktan dönen Bruma , Geçen senenin büyük bölümünü sakat geçiren Sinan ve Tüm sezon yatan Hamiti de yeni transfer olarak sayıyorum . . .

Hahah ilginç birşey farkettim eren ile tolgayı beğenmedi forum iyi çıktı de jonguda beğenmeyin lütfen :)

Yok yav nötr'üm cünkü bu saatten sonra daha iyisini getiremezler hayatta, yazmamismiydim Melo'yu getirsinler bunu alacaklarina diye :D

Katkisi olur da kisa vadeli cözüm olur ancak, ayrica son durumunu bilmiyorum Amerika'da ne yapti ne etti hic bir fikrim yok.

Can,şu an Avrupa'yı mavrupayı boşver.Bize bu sene ligdeki şampiyonluğa katkı sağlayacak adam lazım.De Jong ne durumda ben de bilmiyorum ama Melo da gelirken edilen lafları biliyoruz.Bence taraftarı yanıltabilir De Jong,ligimizin seviyesi belli neticede.

Son dk bir şeyler olabilir. Diarra bir yere transfer olmadığı sürece bizim teklifi kabul etmek zorunda kalır. Yarın kritik gün istediğimiz rakamlara gelebilir transfer Ceylan in ses tonu pusuya yatmışız rest çekmişiz gibi geldi bana.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Diarra marsilyada kalırsa cezasını odeyemeyecek boşa oynayacak. Futbolu bırakmasi daha mantıklı

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Can,şu an Avrupa'yı mavrupayı boşver.Bize bu sene ligdeki şampiyonluğa katkı sağlayacak adam lazım.De Jong ne durumda ben de bilmiyorum ama Melo da gelirken edilen lafları biliyoruz.Bence taraftarı yanıltabilir De Jong,ligimizin seviyesi belli neticede.

Bari fazla para bayilmasak ve kontrati uzun olmasa.

Rasim bomba vallahi formu tavan bugun yine. :D

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Levent denen adam Diarra ile anlaştik diyor. Hala savunmaya çalişiyorsun abi. 7 milyon euro bu 1-2 bile değil. Levent denen herifi Sinan Engin yalayip yuttuğunda ne mal olduğunu çözmüştüm :(
Aynı sinan dursun denen kamyoncu kılıklı başkan müsveddesini de itina ile yalıyor. Riva ve Florya arazileri mevzusundan dolayı yalamıyorlarsa ben de bir şey bilmiyorum. Akbaba gibi bekliyor hepsi dursun'un peşkeşlerini.

Nigel de Jong 'un kalitesini tartışmam.Ama yaşı ve form durumunu bilmiyoruz.Gelirse faydalı olacağı kanaatindeyim.Diri bir oyuncudur her zaman.

ahmet cakar agzıyla su fıskırttı studyo dagıldı

CrDxVJfWEAAWWQf.jpg:large

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt