Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalniz de jong a iyi diyenlerdenim eger jor bey orta sahayi jong selcuk yaparsa 1 tik daha geriye gideriz. Ve bu arada nazifoglu ciksin bi yere aciklama yapsin. Biz oyuncuyla anlastik tek sorun tazminat demisti bunu acikliga kavusturmasi lazim

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aslında ne yapacağı belli enaz 10 maç özguven patlamasından top kaybedip yada en az 10 duran topta adamını tutamama sıkıntısı yaşatacaktır bize. O yüzden ne yapacağı belli. Bu arada 5 civarı gol atar ilah olur forumda.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Balta da önemli goller atıyor,ama o muameleyi görmüyor,ilginç. :D

:D:D

CrDzOSSWAAEoP4j.jpg

Bu Denayer Chedjou dan daha mı iyi?
Ben hiç öyle bi fikre kapılmadım çok pozisyon hatası yapıyor ve hava hakimiyeti kötü denayerin.
Atletik olması çoğu kişiyi yanıltıyor

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben hiç öyle bi fikre kapılmadım çok pozisyon hatası yapıyor ve hava hakimiyeti kötü denayerin.

Yine de,Serdar-Denayer ikilisi,eldeki kombinasyonlardan daha iyi olacaktır (Bence.)

de jong un içimize sinmeme sebebi 32 yaşında emeklilik kararı almış bir oyuncunun en ihtiyaç olan bölgemize son dakikada yıllık 2,2 m euro maliyetle gelecek olmasıdır.kalitesi vardır ama artık kalitesini sahaya yansıtacak dinamizmi enerjisi ve konsantrasyonu var mı?kaldıki rıekerink gibi bir hoca nasıl onay verir bu taransfere hala inanasım gelmiyor.ha kimse gelmeyecekse de jongun gelmesi bile kadro derinliği açısından fayda sağlar.zaten o bölgede yedek bile olabilecek oyuncumuz yok.ama biz bu işe gönül vermiş taraftarlar olarak istiyoruz ki o bölge en kritik bölgedir,taşıyıcı kolonudur.ve soru işareti olan oyuncularla riske atılacak bir bölge değildir.heleki o kadar iyi takım kurulmuşken tam takım olmaya ramak kalmışken geçen sene hamza hamzaoğlunun yaşattığı jem pol karacan,bilal,rodrigez vb. saçmalıklarının üzerine risk kaldıracak durumuz kalmadı...

Renktaşlar para için maymunluk yapan bu basit insanların aptal resimlerini paylaşıp durmayın gözünüzü seveyim yaaa yapmayın.

Bence forumda en abartilan futbolcu denayer. Atletik tamam ama pozisyon bilgisi çok zayıf gelirse defansta çok değişiklik olmaz. Keske daha tecrübeli hava toplarında etkili bir isim gelse.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1.Teknik futbolcu hayranlığı.Adam stoper ama teknik olması yeterli diyorlar.Çok yanlış bir düşünce.Bir stoperde aranacak ilk özellik,pozisyon alışı,kademe bilgisi,hava hakimiyeti,top kapabilmesi gibi özellikleri midir yoksa teknik olması mı?
2.Yabancı futbolcu hayranlığı.Bunu zaten konuşmaya gerek yok,hemfikiriz bu konuda.

Yerli doğru dürüst oyuncu olmadiği için Bazi yabancilar beğeniliyordur genelden bahsediyorum tabi.. Selçuk İnan'i 2 sene öve öve bitiremiyordu millet. Onunla ilgisi yok. Chedjou denen herifin futbolunu beğenmiyorum. Eren için gelsin isterim ama o maliyete değil mesela. Eren her türlü yedeğimde iş yapar. ŞL'İNDE ona güvenip yol almam. as forvet yapmam. Rotasyonda 11 oynar

Yine de,Serdar-Denayer ikilisi,eldeki kombinasyonlardan daha iyi olacaktır (Bence.)
Bence tam tersi ikiside çok savruk bi oyuncu, Chedjou denayer veya Hakan balta serdar olabilir.
Çünkü savunma da çizgiyi ayarlayabilecek tecrübe lazım yani ofsaytı bozmamak için

Yerli doğru dürüst oyuncu olmadiği için Bazi yabancilar beğeniliyordur genelden bahsediyorum tabi.. Selçuk İnan'i 2 sene öve öve bitiremiyordu millet. Onunla ilgisi yok. Chedjou denen herifin futbolunu beğenmiyorum. Eren için gelsin isterim ama o maliyete değil mesela. Eren her türlü yedeğimde iş yapar. ŞL'İNDE ona güvenip yol almam. as forvet yapmam. Rotasyonda 11 oynar

Bu yabancı hayranlığı hep vardı da,geçen yıl Hamza'nın salaklıkları bayağı palazlandırdı bu hayranlığı.Yani 4 sene önceki durumla şimdiki birdir diyemeyiz.

Bizim şu an ŞL düşünecek halimiz yok.Hedefimiz lig bu sene.Ligde şampiyon olamazsan ŞL de yok neticede.

Şu Sakho'yu düşünseler defansa keşke ama tabi maliyetli olabilir bir de Avrupa'da yokuz ikna etmek zor olabilir..

STSL de oynayan herhangi bir defans oyuncusunun Chedjoudan kötü olma ihtimali yok

Bence tam tersi ikiside çok savruk bi oyuncu, Chedjou denayer veya Hakan balta serdar olabilir.
Çünkü savunma da çizgiyi ayarlayabilecek tecrübe lazım yani ofsaytı bozmamak için

Hocam Chedjou da bayağı savruk oyuncu ama.Tecrübeli falan eyvallah da,savruk diyeceksek tam bir saatli bomba,sağı solu belli olmayan bir tip.

Hakan Balta oyunu zekasıyla oynuyor tamamen,fiziken hiç iyi durumda görmüyorum kendisini,belini döndürmekte zorlanıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt