Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Denayer Chedjou dan daha mı iyi?
Ben hiç öyle bi fikre kapılmadım çok pozisyon hatası yapıyor ve hava hakimiyeti kötü denayerin.
Atletik olması çoğu kişiyi yanıltıyor

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Denayerde hata yapiyor o net ama totalde verim açisindan daha iyi olacağini düşünüyorum. Hizli bir defans oyuncusuda lazim bize. Daha iyisi gelirse isterim ama 2 si arasinda Denayer olmali.

Neyse ben kacar forum yine beyaz futbolun sacmaliklari ile dolmaya basladi. Yarin ola hayrola. Hic olmadi Diarra serefsizinin kaprisleri ile uyanmayacagiz. De Jong umarim bizim suphelerimizi gerceklestirmez ve fayda saglar

Nobet tutulacak birseyde kalmadi sanirim. Sigthorsun , De Jong ve belki Denayer

Kendinize iyi bakin renklidaslarim..

Ayrica bu bjk sanirim transferi boyle kapatacak. Avrupada bunlarin defansini hoplatirlar hala kanat oyuncusu bakiyorlar.

Wilshere, Nasri transferinden daha zor. Kafayı yemiş bunlar. Adam niye gelsin buraya

Neyse ben kacar forum yine beyaz futbolun sacmaliklari ile dolmaya basladi. Yarin ola hayrola. Hic olmadi Diarra serefsizinin kaprisleri ile uyanmayacagiz. De Jong umarim bizim suphelerimizi gerceklestirmez ve fayda saglar

Nobet tutulacak birseyde kalmadi sanirim. Sigthorsun , De Jong ve belki Denayer

Diarra'da bu kadar beklenti olmasa,fena transfer dönemi geçirmedik aslında.Lig için yeterli bir kadromuz var.

Bu gerçek mi lâ gerçekse bu adiye bir pankart açılmali

Selman Öztürk: Tarık Çamdal'a Kayserispor meselesini sordum. "Olcan'a yapılan bana yapılırsa hakkımı FIFA'da ararım. Ben burada mutluyum"

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Wilshere için İtalya ve İspanya dan toplam 10 Ä yakın takımın teklifi varmış

France Football: "Samir Nasri, Sevilla'dan gelen teklifi kabul etti!"

Konoya coksek iyi olur

Bu gerçek mi lâ gerçekse bu adiye bir pankart açılmali

Selman Öztürk: Tarık Çamdal'a Kayserispor meselesini sordum. "Olcan'a yapılan bana yapılırsa hakkımı FIFA'da ararım. Ben burada mutluyum"

Zamanında bu karakterize 5 milyon bonservis 5 yıl sözleşme yapana soracaz hesabı. Şerefsiz resmen yatmaya geldi parasını aldı artık futbol oynamasa da olur.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ahahah FT ve Arda 'ya Ebru Gündeş 'li klip hazırlamışlar lan bunlar ne içiyor ya :D:asd22:

hemfikiriz hocam. Selcuklu orta saha ile bile ezdik. De Jong eger fitse dahada iyi oluruz. Umarim su selcukta kesilir artik. Yeter yani...

Selçuk oynayacaksa yanında kimin olduğu önemli değil zaten.

De Jong en azından bu sene katkı sağlayacaktır diye düşünüyorum ligde.1+1 tarzı bir kontratla gelirse iyi olur diyorum ben.

Hernanes dzemaili ye Partner oluyormus

Olcan,Tarık,Umut,Donk,Salih bunları gönderirsek gelecek sezon için Selçuk,Semih,Hamit,Sabri gibi isimler yeni hedef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt