Ferhat Karakoç
Büyük Kaptan
- 2 Nisan 2010
- 22.882
- 8.673
- 1.933
Saçma sapan bir haber bence olma ihtimali yokbjk şimdi de Wilshere'yi istiyormuş.
GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Saçma sapan bir haber bence olma ihtimali yokbjk şimdi de Wilshere'yi istiyormuş.
Bu Denayer Chedjou dan daha mı iyi?
Ben hiç öyle bi fikre kapılmadım çok pozisyon hatası yapıyor ve hava hakimiyeti kötü denayerin.
Atletik olması çoğu kişiyi yanıltıyor
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Neyse ben kacar forum yine beyaz futbolun sacmaliklari ile dolmaya basladi. Yarin ola hayrola. Hic olmadi Diarra serefsizinin kaprisleri ile uyanmayacagiz. De Jong umarim bizim suphelerimizi gerceklestirmez ve fayda saglar
Nobet tutulacak birseyde kalmadi sanirim. Sigthorsun , De Jong ve belki Denayer
Diarra'da bu kadar beklenti olmasa,fena transfer dönemi geçirmedik aslında.Lig için yeterli bir kadromuz var.
Adam bide bonservisiyle dediya inanan varmidir gercektenYa bıakın Wilshere nereye geliyor. Bırakmazlar.
bjk şimdi de Wilshere'yi istiyormuş.
Zamanında bu karakterize 5 milyon bonservis 5 yıl sözleşme yapana soracaz hesabı. Şerefsiz resmen yatmaya geldi parasını aldı artık futbol oynamasa da olur.Bu gerçek mi lâ gerçekse bu adiye bir pankart açılmali
Selman Öztürk: Tarık Çamdal'a Kayserispor meselesini sordum. "Olcan'a yapılan bana yapılırsa hakkımı FIFA'da ararım. Ben burada mutluyum"
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
hemfikiriz hocam. Selcuklu orta saha ile bile ezdik. De Jong eger fitse dahada iyi oluruz. Umarim su selcukta kesilir artik. Yeter yani...