Emre Taylan
Parçalı Üye
- 12 Temmuz 2010
- 2.748
- 185
- 1.173
En koay kandırıln taraftarlardan biri Beşiktaş taraftarı, benim sadece üç arkadaşım Higuan'i aldık bittiniz falan diyordu geçen ay, beyinde fosfor kırıntısı dahi kalmamış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu yabancı hayranlığı hep vardı da,geçen yıl Hamza'nın salaklıkları bayağı palazlandırdı bu hayranlığı.Yani 4 sene önceki durumla şimdiki birdir diyemeyiz.
Bizim şu an ŞL düşünecek halimiz yok.Hedefimiz lig bu sene.Ligde şampiyon olamazsan ŞL de yok neticede.
Zamanında bu karakterize 5 milyon bonservis 5 yıl sözleşme yapana soracaz hesabı. Şerefsiz resmen yatmaya geldi parasını aldı artık futbol oynamasa da olur.
GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
5 yıllık anlaşma ama çok saçma olduBu transfere bütün forumun onayı vardı nerdeyse. Başkalarında suç aramak hata. TFF yüzünden oldu bu transfer
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Ingiliz futbolcular epl disina zaten cikmiyorlar ki bir elin parmagini gecmez avrupada oynayan ingiliz futbolcu sayısı yine sallama haber yapmislarWilshere'nin epl dışına çıkacağını düşünmüyorum
O paralari veReceğimiz anlamina gelmiyor. Bonservislerini geçtim. Serdar'a 1.200 versen hemen gelirdi yine. Bu işte komisyonlarin döndüğünü biliyoruz. Yerli oyuncu iyi olduğunda Selçuk örneğinde olduğu gibi Sneijderden az övülmüyordu burda. Hangi yerli oyuncu iyiydide beğenilmedi. Eren bile övülüyor şu an. Yildiz isim hayranliği vardir ona birşey diyemem. Her yabanciya bir hayranlik yok. Ne yabancilar gömüldü bu forumda![]()
Hiçbir şey yapamazlar.
Olcan,Tarık,Umut,Donk,Salih
Bu adamların hepsinin gitmesi, beni orta saha transferi kadar sevindirir. 5 çöp birden gidecek düşünsenize
Yapmaya başladılar bile ''Hollanda çetesi'' denmeye başladı yavaş yavaş.
STSL'den alınan yabancılar sevilmiyor,ona katılırım.Aynen dediğin gibi yıldızvari isimler iyi de oynasa kötü de oynasa savunuluyor.
Versek gelirdi,niye verdik bilmiyorum.Eren ve Tolga da aynı şekilde.Yönetimin bir bildiği var demek istiyorum.
Diarra transferi kesinlikle olmayacak.
Kaynak: Ceylan Caliskan
Jem Paul'u kimse konuşmuyor şaka gibi hâlâ takımın oyuncusu galiba gören duyanlar var mı acaba.
Yapmaya başladılar bile ''Hollanda çetesi'' denmeye başladı yavaş yavaş.