Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En koay kandırıln taraftarlardan biri Beşiktaş taraftarı, benim sadece üç arkadaşım Higuan'i aldık bittiniz falan diyordu geçen ay, beyinde fosfor kırıntısı dahi kalmamış

Marsilyayı abd li bir iş adamı satın almış galiba bu diarra kalsın diye kesenin ağızını açmış olamazlar mı?

Tarık camdal Galatasaraya gelmiş geçmiş en karaktersiz oyuncudur belki de sadece parasını alıp yatmaya gelmis.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu yabancı hayranlığı hep vardı da,geçen yıl Hamza'nın salaklıkları bayağı palazlandırdı bu hayranlığı.Yani 4 sene önceki durumla şimdiki birdir diyemeyiz.

Bizim şu an ŞL düşünecek halimiz yok.Hedefimiz lig bu sene.Ligde şampiyon olamazsan ŞL de yok neticede.

O paralari veReceğimiz anlamina gelmiyor. Bonservislerini geçtim. Serdar'a 1.200 versen hemen gelirdi yine. Bu işte komisyonlarin döndüğünü biliyoruz. Yerli oyuncu iyi olduğunda Selçuk örneğinde olduğu gibi Sneijderden az övülmüyordu burda. Hangi yerli oyuncu iyiydide beğenilmedi. Eren bile övülüyor şu an. Yildiz isim hayranliği vardir ona birşey diyemem. Her yabanciya bir hayranlik yok. Ne yabancilar gömüldü bu forumda:D

Zamanında bu karakterize 5 milyon bonservis 5 yıl sözleşme yapana soracaz hesabı. Şerefsiz resmen yatmaya geldi parasını aldı artık futbol oynamasa da olur.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu transfere bütün forumun onayı vardı nerdeyse. Başkalarında suç aramak hata. TFF yüzünden oldu bu transfer

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Olcan,Tarık,Umut,Donk,Salih
Bu adamların hepsinin gitmesi, beni orta saha transferi kadar sevindirir. 5 çöp birden gidecek düşünsenize

O paralari veReceğimiz anlamina gelmiyor. Bonservislerini geçtim. Serdar'a 1.200 versen hemen gelirdi yine. Bu işte komisyonlarin döndüğünü biliyoruz. Yerli oyuncu iyi olduğunda Selçuk örneğinde olduğu gibi Sneijderden az övülmüyordu burda. Hangi yerli oyuncu iyiydide beğenilmedi. Eren bile övülüyor şu an. Yildiz isim hayranliği vardir ona birşey diyemem. Her yabanciya bir hayranlik yok. Ne yabancilar gömüldü bu forumda:D

STSL'den alınan yabancılar sevilmiyor,ona katılırım. :D Aynen dediğin gibi yıldızvari isimler iyi de oynasa kötü de oynasa savunuluyor.

Versek gelirdi,niye verdik bilmiyorum.Eren ve Tolga da aynı şekilde.Yönetimin bir bildiği var demek istiyorum.

STSL'den alınan yabancılar sevilmiyor,ona katılırım. :D Aynen dediğin gibi yıldızvari isimler iyi de oynasa kötü de oynasa savunuluyor.

Versek gelirdi,niye verdik bilmiyorum.Eren ve Tolga da aynı şekilde.Yönetimin bir bildiği var demek istiyorum.

komisyonu biliyor onlar.:) STSL'DEN Edin Visca dişinda iyi yabanci görmüyorum. Birde aminu düşünülebilir uygun fiyata ama 4-5 vermem hiç birine.

Jem Paul'u kimse konuşmuyor şaka gibi hâlâ takımın oyuncusu galiba gören duyanlar var mı acaba.

Beşiktaşlıların gördüğü

--------------------------------Tolga--------------------------------------

-Dani Alves------T.Silva----------------Pepe----------------Alaba------

------------------Yaya Toure---------------Iniesta-----------------------

-Olcay Şahan-------------------Mesut Özil---------------Ronaldo-------

---------------------------Zlatan Ibrahimovic-----------------------------

gerçekte olan

-------------------------------Tolga Zengin----------------------------------

-G.Gönül--------Rhodolfo------------------Marcelo--------Adriano--------

---------------------Atiba-------------------Talisca--------------------------

-Olcay-------------------------Oğuzhan---------------------Quaresma-----

--------------------------------Aboubakar-------------------------------------

kötü mü değil ama her şeyi abartıyorlar.

Lokomotif indirme olum şu Diarranın cezasını. Ya kuruşuna kadar ödesin ya da futbolu bıraksın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt