Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yarın
Kap: Umut
Kap: tarık
Kap: olcan
Kap: jong
Kap: sigthorson
Fatality :D

DeJong'a sicak bakamadim Diarra sonrasi ama kendini verirse 1-2 sene ust seviye katki verir. 4-2-3-1'in oyuncusu degil 4-3-3'un oyuncusu. RieKing'in sistemine cuk uyuyor

Tek hosuma gitmeyen huyu meslektaslarinin kariyerini bitirebilecek sertlikte biri olmasi.
Cirkeflik tamam iyidir ama bu adam harbi kasap. Gsc'nin Amerikan subesi ben sayilirim. Burada herkes oyunundan ziyade kasap bir oyuncu oldugu icin gittigine seviniyor. Yanlis spor dalini secmis keske NFL'de gorseydik diyorlar

Sent from my iPhone using Tapatalk

transferlerden çok memnunum. çok verimli bir transfer dönemi oldu sağol dursun başkan.

DeJong'a sicak bakamadim Diarra sonrasi ama kendini verirse 1-2 sene ust seviye katki verir.

Tek hosuma gitmeyen huyu meslektaslarinin kariyerini bitirebilecek sertlikte biri olmasi.
Cirkeflik tamam iyidir ama bu adam harbi kasap. Gsc'nin Amerikan subesi ben sayilirim. Burada herkes oyunundan ziyade kasap bir oyuncu oldugu icin gittigine seviniyor. Yanlis spor dalini secmis keske NFL'de gorseydik diyorlar

O kadarda sert değildir canım :D

Bu Rasim Ozan´i hic sevmem ama dünkü hareketleri aklima geldikce gülüyorum ya :D Sakat herif :D

Kap 27/7 açık. Tatil matili dinlemez. Savaş olursa ülkede belki o zaman kapanır

Bu Rasim Ozan´i hic sevmem ama dünkü hareketleri aklima geldikce gülüyorum ya :D Sakat herif :D

ooo sikdursun oo sikdursun alkış felan :D komedi programı yerine beyaz futbol izliyorum daha çok gülüyorum,ahmet çakar su fışkırttı ya.

transferlerden çok memnunum. çok verimli bir transfer dönemi oldu sağol dursun başkan.

Allah var iyi is cikarttik. Tek endisem
Dejong ama kendini verirse katki saglar. Selcuk yerine gelipte katki saglanayan oyuncu hemen emekli olsun. Ayrica Serdar Aziz konusunda suphelerim var

Olum kap kapali degil yemeyin artik ya .d kluptekiler tatildedir en fazla . Kap a girin iki tane bildirim var

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

DeJong'a sicak bakamadim Diarra sonrasi ama kendini verirse 1-2 sene ust seviye katki verir. 4-2-3-1'in oyuncusu degil 4-3-3'un oyuncusu. RieKing'in sistemine cuk uyuyor

Kendisinden üst düzey bir "Enforcer" olur kanaatindeyim. NHL de kendisi için uygun :D

Simdi ki taraftarlar ben taraftarim diye gezinmesin ortalikta su videoyu gordukten sonra...

16 yasimda ASY de sabahlamis ve arkadaslarimla eski aciktan bu maca girebilmistim.

Yanimda denizliden bir adam gelmis ve yaninda bir cuval civ civ vardi. Napican bunlari dedim. Gol yiyecek gibi olursak sahaya firlatacagini soylemisti!! :)

O gun ASY tarihinin en kalabalik gunu idi.

2. En dolu maci Neuchatel maci idi. O gun de yeni aciktaydim! Hey gidi!! Huzunlendim simdi!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt