- 12 Haziran 2015
- 37.110
- 33.095
- 2.693
Yarın
Kap: Umut
Kap: tarık
Kap: olcan
Kap: jong
Kap: sigthorson
Fatality
Kap: Umut
Kap: tarık
Kap: olcan
Kap: jong
Kap: sigthorson
Fatality
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Hadi yaBugün KAP fln gelemez, tatil. (saka degil)
DeJong'a sicak bakamadim Diarra sonrasi ama kendini verirse 1-2 sene ust seviye katki verir.
Tek hosuma gitmeyen huyu meslektaslarinin kariyerini bitirebilecek sertlikte biri olmasi.
Cirkeflik tamam iyidir ama bu adam harbi kasap. Gsc'nin Amerikan subesi ben sayilirim. Burada herkes oyunundan ziyade kasap bir oyuncu oldugu icin gittigine seviniyor. Yanlis spor dalini secmis keske NFL'de gorseydik diyorlar
Sent from my iPhone using Tapatalk
O kadarda sert değildir canım![]()

Bu Rasim Ozan´i hic sevmem ama dünkü hareketleri aklima geldikce gülüyorum yaSakat herif
![]()
Bos bilgiler vermeyelim. Bugün tatil oldugu icin evraklar hazirlanamiyor, dolayisiyla KAP aciklamasi gelemiyor.Kap 27/7 açık. Tatil matili dinlemez. Savaş olursa ülkede belki o zaman kapanır
transferlerden çok memnunum. çok verimli bir transfer dönemi oldu sağol dursun başkan.
Daha bir kac ay once birinin ayagini kirmis
DeJong'a sicak bakamadim Diarra sonrasi ama kendini verirse 1-2 sene ust seviye katki verir. 4-2-3-1'in oyuncusu degil 4-3-3'un oyuncusu. RieKing'in sistemine cuk uyuyor
Tek hosuma gitmeyen huyu meslektaslarinin kariyerini bitirebilecek sertlikte biri olmasi.
Cirkeflik tamam iyidir ama bu adam harbi kasap. Gsc'nin Amerikan subesi ben sayilirim. Burada herkes oyunundan ziyade kasap bir oyuncu oldugu icin gittigine seviniyor. Yanlis spor dalini secmis keske NFL'de gorseydik diyorlar
Simdi ki taraftarlar ben taraftarim diye gezinmesin ortalikta su videoyu gordukten sonra...
Yahu KAP aciklamasi GELEMEZ DIYORUZ CÜNKÜ EVRAKLAR HAZIRLANAMAZ BUGÜN.
Daha bir kac ay once birinin ayagini kirmis