Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendisinden üst düzey bir "Enforcer" olur kanaatindeyim. NHL de kendisi için uygun![]()

Kap da demin açıklama yapıldı taze taze.Bos bilgiler vermeyelim. Bugün tatil oldugu icin evraklar hazirlanamiyor, dolayisiyla KAP aciklamasi gelemiyor.
Yahu bazi arkadaslar ciddi pollyannaci oldugu icin realiteyi görmemez hale gelmis. KAP aciklamasi gelemez diyoruz, adamlar KAP acik diyorlar.Renktas hakli. Dun aspordada diyorlardi. Problem kal degil evraklar.
Zafer bayrami yuzunden resmi isler yapiliyor
Sent from my iPhone using Tapatalk
ahahahahah olm bunu yeni görüyorum adam 3lü çektirememiş resmen erken..... yaşamış ahahaha
2 senedir ligde resmen sopa yiyoruz.maçlarda bize karşı fauller bizim yaptıklarımızın 2 bazen 3 katı oluyor.durumu dengelememiz lazım
ahahahahah olm bunu yeni görüyorum adam 3lü çektirememiş resmen erken..... yaşamış ahahaha
AzərbayCANdır GS @uAze1 12 dk.12 dakika önce
De Jong artıq İstanbula gəlmək üçün təyyarəyə minib. Səhər saatlarında istanbulda olması gözlənilir.
İçim yanıyor bu çocuk gelecek 10 yılımızı kurtaracaktıBir dönem adı Galatasaray ile anılan Martín Benítez, Independiente ile olan sözleşmesini 2019'a kadar uzattı.

Tövbe tövbe..Kap da demin açıklama yapıldı taze taze.
% 99 Nazif Diarra nerelerde ?
Görüşmeler başladı diye açıklama gele bilir. Diğer anlattıklarına katılıyorum tabiki.Tövbe tövbe..
Arkadas sen bu isin nasil isledigini düsünüyorsun bir sorayim bakalim? Oyuncu geliyor 'Eheheheh yeah ok Galatasaray süper' diyip KAP aciklamasi mi geliyor?
KAP aciklamasi gelmesi icin evraklarin hazir olmasi gerekiyor, imzalar fln. Bugünde resmi daireler tatilde oldugu icin bu evraklarin islemi gerceklesemiyor. Yani bundan dolayi KAP aciklamasi gelemez.
Bunu sadece ben degil, TV'de de dediler. He görüsmeler basladi diye acikalama gelebilir mi bilmiyorum.
İçim yanıyor bu çocuk gelecek 10 yılımızı kurtaracaktı
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tövbe tövbe..
Arkadas sen bu isin nasil isledigini düsünüyorsun bir sorayim bakalim? Oyuncu geliyor 'Eheheheh yeah ok Galatasaray süper' diyip KAP aciklamasi mi geliyor?
KAP aciklamasi gelmesi icin evraklarin hazir olmasi gerekiyor, imzalar fln. Bugünde resmi daireler tatilde oldugu icin bu evraklarin islemi gerceklesemiyor. Yani bundan dolayi KAP aciklamasi gelemez.
Bunu sadece ben degil, TV'de de dediler. He görüsmeler basladi diye acikalama gelebilir mi bilmiyorum.