Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Stoper transferi için çalışmalarına devam eden Beşiktaş Kulübü, Cruzeiro'yla Manoel Messias Silva Carvalho için her konuda anlaştı.

(Haber1903)

xd

Resmi olarak transfer dönemi ne zaman bitiyor?

Kap da demin açıklama yapıldı taze taze.
Tövbe tövbe..

Arkadas sen bu isin nasil isledigini düsünüyorsun bir sorayim bakalim? Oyuncu geliyor 'Eheheheh yeah ok Galatasaray süper' diyip KAP aciklamasi mi geliyor?

KAP aciklamasi gelmesi icin evraklarin hazir olmasi gerekiyor, imzalar fln. Bugünde resmi daireler tatilde oldugu icin bu evraklarin islemi gerceklesemiyor. Yani bundan dolayi KAP aciklamasi gelemez.

Bunu sadece ben degil, TV'de de dediler. He görüsmeler basladi diye acikalama gelebilir mi bilmiyorum.

iyi ki de gelmiyo diarra ne bu naz be kardeşim gelmezsen gelme paragöz it 5 yıldır top oynadığı yok düzgün

Tövbe tövbe..

Arkadas sen bu isin nasil isledigini düsünüyorsun bir sorayim bakalim? Oyuncu geliyor 'Eheheheh yeah ok Galatasaray süper' diyip KAP aciklamasi mi geliyor?

KAP aciklamasi gelmesi icin evraklarin hazir olmasi gerekiyor, imzalar fln. Bugünde resmi daireler tatilde oldugu icin bu evraklarin islemi gerceklesemiyor. Yani bundan dolayi KAP aciklamasi gelemez.

Bunu sadece ben degil, TV'de de dediler. He görüsmeler basladi diye acikalama gelebilir mi bilmiyorum.
Görüşmeler başladı diye açıklama gele bilir. Diğer anlattıklarına katılıyorum tabiki.

Tövbe tövbe..

Artist misin oğlum millete atarlı atarlı cevap yazıyorsun adam gibi anlatsana bildiğin birşey varsa bildiğin birşey de yok da hadi neyse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt