Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
diarra gelirse pusttur artik benim gözümde. Biz neler yaptik o nun icin o monacoya kendisini veriyor, *** gibi

Olcan'da gitti sol bek yedeği YOK. Hakan Balta sol bek OYNAYAMAZ artık. Hızı temposu yetmez.

Linnes sağ bekte yetersizken sol beki nasıl yedekleyecek agresif değil vs. Denayer geldiğine göre sağ bekte Cavanda Sabri Denayer oynayabilir. Linnes'i satıp scout işi bir sol bek almak lazım. Hatta birden fazla mevkide oynayabilen atlet size yeterli bir sol bek lazım.

Donk'u Linnes'i satabilsek... Sol bek yedeği ??

cavanda lazioda 12 mac mi ne sol bek olarak yapti.

Olcan'da gitti sol bek yedeği YOK. Hakan Balta sol bek OYNAYAMAZ artık. Hızı temposu yetmez.

Linnes sağ bekte yetersizken sol beki nasıl yedekleyecek agresif değil vs. Denayer geldiğine göre sağ bekte Cavanda Sabri Denayer oynayabilir. Linnes'i satıp scout işi bir sol bek almak lazım. Hatta birden fazla mevkide oynayabilen atlet size yeterli bir sol bek lazım.

neden sabriyi defetmiyosun da linnesi satıyosun nasıl bir çeşitsiniz siz ya

sabri mancini zamanı sol bekte sağdakinden daha iyi oynuyordu :D

şaka bir yana carole reise duacıyız bu sezon

Carole-Muslera-Bruma dan biri sakatlansa cuku yeriz hemen şampiyonuz demeyin

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Transfer yetişmezse Hamza'nın kabahati olur ne olacak.

Grosskreutz transferinde buna inananlar vardı forumda nasılsa ikna etmeleri de zor olmaz.

Yok onu biliyorum da,Serdar-Denayer ikilisine neden soğuksun?

Denayer'in de stoper olarak çok eksiği var. Bence sağ bek de oynarsa orada ki berbat düzeye bir şey katabilir.

Sabri bitmiş risk almadığı için Hakan gibi iyi sanılıyor.

Cavanda'dan umudum zaten yok.

Linnes de bizim seviyenin altında olduğunu kanıtladı.

İsveç basınından fotbollskanalen.se'nin haberine göre; Galatasaray, Elmander'e transfer teklifi yaptı ama red cevabı aldı. Reddin nedeni de Galatasaray'ın Elmander'e 'gel 3. forvet ol' teklifini yapması.

CrItvd9WgAA9rNU.jpg

İsveç basınından fotbollskanalen.se'nin haberine göre; Galatasaray, Elmander'e transfer teklifi yaptı ama red cevabı aldı. Reddin nedeni de Galatasaray'ın Elmander'e 'gel 3. forvet ol' teklifini yapması.
bende gördüm de yalan o haber bence

Lass'ın rezil olma olayı nedir? Bütün gün dışarıdaydım kaçırdım olayı, hayrınıza biri anlatıversin.

Schalke'den Dennis Aogo'yu kiralayabilir miyiz? Adam atletik 1.84 boy sol bek asıl mevki önliberoda da oynar standart adamdır. Alman ümit milli a milli olmuşluğu var. iyi bir takım oyuncusu. Donk'la Linnes'le takasa girebiliriz. Aogo'ya karşılık Donk + Linnes. Linnes'e bundesliga'dan talip çıkar Donk'un maaşı sorun ama...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt