Serhat Fırat
Kırmızı Üye
- 9 Temmuz 2011
- 2.190
- 118
- 1.023
Baskan ergen olsa dedigin olurdu iste
Keske ergen olsa fm pes filan oynar az bucuk futbolcudan anlardi :-D
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baskan ergen olsa dedigin olurdu iste
Küfür yasak degil mi
1-2 sayfa önce sergen küfür etti raporladim
Gereken yapilsin
arda bana karşı çok takıntılıNolmus konu ne?
XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Olcan'da gitti sol bek yedeği YOK. Hakan Balta sol bek OYNAYAMAZ artık. Hızı temposu yetmez.
Linnes sağ bekte yetersizken sol beki nasıl yedekleyecek agresif değil vs. Denayer geldiğine göre sağ bekte Cavanda Sabri Denayer oynayabilir. Linnes'i satıp scout işi bir sol bek almak lazım. Hatta birden fazla mevkide oynayabilen atlet size yeterli bir sol bek lazım.
Donk'u Linnes'i satabilsek... Sol bek yedeği ??
Defans hattı konusunda hem fikir değilim.
Cavanda'dan ve Denayer'in stoper performansından umutlu değilim pek.
Serdar monte edilmeli bana gçre.
neden sabriyi defetmiyosun da linnesi satıyosun nasıl bir çeşitsiniz siz yaOlcan'da gitti sol bek yedeği YOK. Hakan Balta sol bek OYNAYAMAZ artık. Hızı temposu yetmez.
Linnes sağ bekte yetersizken sol beki nasıl yedekleyecek agresif değil vs. Denayer geldiğine göre sağ bekte Cavanda Sabri Denayer oynayabilir. Linnes'i satıp scout işi bir sol bek almak lazım. Hatta birden fazla mevkide oynayabilen atlet size yeterli bir sol bek lazım.
Olcan'da gitti sol bek yedeği YOK. Hakan Balta sol bek OYNAYAMAZ artık. Hızı temposu yetmez.
neden sabriyi defetmiyosun da linnesi satıyosun nasıl bir çeşitsiniz siz ya
Serdar'ın partneri Semih olmalı diyorsun ama,ilginç.
Form tutarsa evet de çok kötü durumda işin doğrusu.
Chedjou'yu beğenmediğim, Hakan'ın tecrübesi dışında kötü durumda olduğunu düşündüğümü belirttim defalarca.
Yok onu biliyorum da,Serdar-Denayer ikilisine neden soğuksun?
bende gördüm de yalan o haber benceİsveç basınından fotbollskanalen.se'nin haberine göre; Galatasaray, Elmander'e transfer teklifi yaptı ama red cevabı aldı. Reddin nedeni de Galatasaray'ın Elmander'e 'gel 3. forvet ol' teklifini yapması.