Aslan Şafak
Tecrübeli Üye
- 23 Ağustos 2013
- 5.569
- 2.789
- 1.168
Len oğlum içimden bi ses bu çapsız yağlı suratın alsa alsa diyarrrraaa'nın neyse ...........
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bedava mi birakcak saniyordunuz?
evren göz: Jason Denayer için Galatasaray büyük yol aldı. 1 yıl daha kiralık olarak Galatasaray'da forma giyme ihtimali çok yüksek.
Bjk 2–2 Konya
Tinerci arkadaşlar üzülmesin, 100 puan ile şampiyon olursunuz ne olacak![]()
evren göz: Jason Denayer için Galatasaray büyük yol aldı. 1 yıl daha kiralık olarak Galatasaray'da forma giyme ihtimali çok yüksek.
O zaman 10 kağıdı marsilya mı ödeyecek moskovaya
Sent from my iPhone using Tapatalk
4 saat önceki haberi konuşmayı bırakın
Hem kanat hem forvet oynayabilen isimlere bakılıyor. Riekerink hızlı bir oyuncu olmasını istiyor. Henüz net karar verilmedi o konuda.
vitinhoooooooooo
N'zonzi -kranevitter-iborra var buyuk ihtimal n'zonzi -kranevitter oynar diara'ya bizim kadar maas vereceklerini sanmiyorum ha derseki sampiyonlar liginde oynamak istiyorum o baska . yonetimin ceza muhabbeti bosa cikar kaynar buralarDünyanın şuanki en iyi dosunu sattılar psgye
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
diarra,denayer ve vitinho bizi şampiyon yapar.
N'zonzi -kranevitter-iborra var buyuk ihtimal n'zonzi -kranevitter oynar diara'ya bizim kadar maas vereceklerini sanmiyorum ha derseki sampiyonlar liginde oynamak istiyorum o baska . yonetimin ceza muhabbeti bosa cikar kaynar buralar