Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeter artık kardeşim. İnanmıyorsan nöbet tutan inanan adamların keyfini kaçırma. Sonra transfer gerçekleşip yüzüne vurdukları zaten totem yapıyordum falan deyip kıvırmaya çalışıyorsun.Haberler doğru veya değil üyeleri bu şekilde rahatsız edip canlarını sıkmaya hakkın yok.

-Tapatalk-

Kivirmaya calistigimi nerden biliyorsun, sana bunu demenin hakkini kim veriyor, admin oldugundan mi? Haddini bil bir kere. Benim ne yaptigimi bilen biliyor, bilmeyenler de bilmesin.

Simdi sana totem yaptigimi ispatlayip yüzüne vurursam ne yapacaksin peki? Cikariyim mi 1 hafta önce özel mesajlari?

Popülist popülist konusup durma bi zahmet. Gec simdi.

Kivirmaya calistigimi nerden biliyorsun, sana bunu demenin hakkini kim veriyor, admin oldugundan mi? Haddini bil bir kere. Benim ne yaptigimi bilen biliyor, bilmeyenler de bilmesin.

Simdi sana totem yaptigimi ispatlayip yüzüne vurursam ne yapacaksin peki? Cikariyim mi 1 hafta önce özel mesajlari?

Popülist popülist konusup durma bi zahmet. Gec simdi.

Yav kes hemen adminlikten vurmaya çalışma.Bana haddimi bildirebilecek adam sen değilsin sen kim oluyorsun.

Sneijder nöbetinde de aynı haltı yemiştin sonra millet laf edince ben bilirim siz ne bilirsiniz laflarına yöneliyorsun. Kes sesini istediğim gibi konuşurum rütbeye gerek yok.

Ayrıca iş rütbeye bağlı olsa sen böyle konuşamazsın.

-Tapatalk-

Bundan sonra "Hakan Delikanlı yalancının ve trolün önde gidenidir, yazdıklarının hepsi yanlış çıkar" totemi yapacağım :D

Bence saat 02:00'da otogarda buluşun öyle çözün bu işi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yav kes hemen adminlikten vurmaya çalışma.Bana haddimi bildirebilecek adam sen değilsin sen kim oluyorsun.

Sneijder nöbetinde de aynı haltı yemiştin sonra millet laf edince ben bilirim siz ne bilirsiniz laflarına yöneliyorsun. Kes sesini istediğim gibi konuşurum rütbeye gerek yok.

-Tapatalk-
Sesini sen keseceksin arkadas. Buraya gelip iftira atmayacaksin bir kere yoksa agir rezil olursun mesajlar ortaya ciktigi an. Peki ozm sen ne diyeceksin he? Ne diyeceksin, söyle bakalim.

Haddini ben bildirmeyeceksem kösenden cikip iftira atma kiviriyor diye. Rütbeni kullanan adminlerden birisin, bunu da ben sana iftira olarak diyim ozm.

Olimpiyakos

Sesini sen keseceksin arkadas. Buraya gelip iftira atmayacaksin bir kere yoksa agir rezil olursun mesajlar ortaya ciktigi an. Peki ozm sen ne diyeceksin he? Ne diyeceksin, söyle bakalim.

Haddini ben bildirmeyeceksem kösenden cikip iftira atma kiviriyor diye. Rütbeni kullanan adminlerden birisin, bunu da ben sana iftira olarak diyim ozm.

Evet öyleyim napacaksın? Yasin bile çıkartıp mesajları yüzüne vurabiliyor daha gelip konuşuyorsun boş boş.

-Tapatalk-

Bu Hakan Delikanlı denen arkadaş forum tarihinin en gereksiz en troll adamı olabilir.

Otogar olmazsa 3. Köprüye gidin bu aralar bayağı moda.

Evet öyleyim napacaksın? Yasin bile çıkartıp mesajları yüzüne vurabiliyor daha gelip konuşuyorsun boş boş.

-Tapatalk-
Ah ne oldu la, simdi de Yasin'i mi arkana aliyorsun? Cocuk context ile alakasi olmayan mesajlar cikariyor, eger sen bunu admin ve zekali biri olarak destekliyorsan senin bilecegin is.

Ben cevabimi alamadim: Iftira atiyorsun ya kiviriyorum diye, mesajlari cikarsam simdi ne yapacaksin? Utanacakmisin bu iftirandan dolayi?

Utanmak mi, pardon bunu beklemem hata.

Sneijder nereye gidiyor yav. Nasıl diarranın bize geleceği yalansa sneijderşnde olye gideceği yalan. Olyde o kadar para ne gezer

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt