Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kayseriden galibiyetle dönüp arena da yeni transferler ile birlikte en az 40 bine oynarız millet ne kadar kızsada çok özledi takımı..

tiote ve forvet gelırse %99 sampıyonuz

Antuya goz attimda bu maca bile feto falan gibi sacma sapan hastalikli seyler soylemisler...

Arada 1-2 mantikli konusan olmus geri kalani tam mal. Hatta mal bile fazla bunlara. Bu sene cok istiyorum sampiyonlugu. 21. sampiyonlugumuzu deliler gibi kutlamazsam serefsizim. Mayis 2017 seni bekliyorum...

O maçta tinercileri sahaya dökeriz herzaman ki gibi..

41.000 kuşu sahaya dökecek kişiyi açıklıyorum :cigara:

5047763.jpg

chedjou'ya o kadar giydirip balta mükemmel diyen arkadaşlar siz hariç iyi geceler, siz de oturup ched ve balta'nın ıskalarını izleyin.

Yok sağlam helede la Provence en sağlam kaynak Marsilya takımına yakın

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
moskova ile anlaştığımızı yazdılar onlar,ama burda kimse sallamadı o kaynağı.devrim zengi falan böyle ibişlere inanıyolar.

O degilde Poldi'yi nereye koyacaz. Yasin mesela bugun topsuz alanda fena degildi. Poldi kantta olmaz. Cift forvet hic olmaz...

Hoca sistemi oturtturmus. 4-3-3 tiki taka oynuyoruz bildigin.

Mangala kiralanacakmis giderse denayer yatar

Antuya goz attimda bu maca bile feto falan gibi sacma sapan hastalikli seyler soylemisler...

Arada 1-2 mantikli konusan olmus geri kalani tam mal. Hatta mal bile gazla bunlara. Bu sene cok istiyorum sampiyonlugu. 21. sampiyonlugumuzu deliler gibi kutlamazsam serefsizim. Mayis 2017 seni bekliyorum...

kura başlığında da bunu yazmışlar antu kafası bir başka

[TABLE="class: tablodis"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
suatsabri - 26.08.2016 14:36[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]
[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]
[TR]
[TD]
bos.gif

arkadaslar bugün sabah yazdim kura ile ilgili görüsümü tekrar ediyorum. Fetö küresel gücü uefa´da bize operasyon yapiyor. [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Tolga iyi oyuncu ama henuz yeterli degil bence. Bu mactada Galatasarayin box to box bolgesinde oynayacak bir oyuncu icin cok basit 3 tane top kaybi yapti. Sneijderinde eski sneijder olmadigini dusunursek uretim konusunda cok sikinti ceker o orta saha. Tabii sneijder - Bruma formunu cok arttirir Podolski cok iyi doner o zaman bilemem.

Bence şu anki duruma aldanıp yorum yapmayalım. Ben oyuncuların performansından ziyade oyun stillerini baz alıp yorumluyorum. Takım fiziksel açıdan ilerleyen haftalarda belli bir noktaya gelecek, o zaman beğenmediğimiz Selçuk bile çok iyi performans sergileyebilir. Eğer teknik heyetin antrenman metotları başarıya götürecek düzeyde ise Sneijder eskiSinden de iyi olabilir ve şu anki oyun şablonunda takım daha ileri seviyelere gidebilir.

ok.gif
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]
bos.gif

arkadaslar bugün sabah yazdim kura ile ilgili görüsümü tekrar ediyorum. Fetö küresel gücü uefa´da bize operasyon yapiyor. [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Oğlum bu nasıl bir aptallıktır ya :(((

moskova ile anlaştığımızı yazdılar onlar,ama burda kimse sallamadı o kaynağı.devrim zengi falan böyle ibişlere inanıyolar.

Diarra bence tamam gibi Sévilla o maaşı hayatta vermez ama Diarra bizi bekletiyor bence. İnter ve Psg den gelen tekliflere yazın bakarız demisti sonra sakatlandi yoksa bize hayatta gelmezdi

ok.gif
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]
bos.gif

[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Artik gulmuyorum ble. Burada kendimi yirtiyorum bilim adamlari bunlari incelemeli diye. Yok boyle bir kafa.

Vodka + Bonzai bu kafaya olusturamaz. Kargalarda ayni bu kafa gibi dusunmeye baslamis. Buna biz eziklik diyoruz...

Inter joa mario yu almış 45 é vay be

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt