Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.724
- 25.002
- 3.343
Kayseriden galibiyetle dönüp arena da yeni transferler ile birlikte en az 40 bine oynarız millet ne kadar kızsada çok özledi takımı..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugünkü kadro dışında Cavanda, Podolski, Serdar Aziz var. Birde Denayer, Tiote ve Forvet gelirse oldukça zengin bir kadromuz olacak.
Haber kaynakları nasi orda?
Tutuyomu geneli yoksa bizim totomac gibi kaynaklar mi?
XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O maçta tinercileri sahaya dökeriz herzaman ki gibi..

+ olarak sadece ligte mücadele edeceğiz
moskova ile anlaştığımızı yazdılar onlar,ama burda kimse sallamadı o kaynağı.devrim zengi falan böyle ibişlere inanıyolar.Yok sağlam helede la Provence en sağlam kaynak Marsilya takımına yakın
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Antuya goz attimda bu maca bile feto falan gibi sacma sapan hastalikli seyler soylemisler...
Arada 1-2 mantikli konusan olmus geri kalani tam mal. Hatta mal bile gazla bunlara. Bu sene cok istiyorum sampiyonlugu. 21. sampiyonlugumuzu deliler gibi kutlamazsam serefsizim. Mayis 2017 seni bekliyorum...
moskova ile anlaştığımızı yazdılar onlar,ama burda kimse sallamadı o kaynağı.devrim zengi falan böyle ibişlere inanıyolar.
41.000 kuşu sahaya dökecek kişiyi açıklıyorum
![]()
Tolga iyi oyuncu ama henuz yeterli degil bence. Bu mactada Galatasarayin box to box bolgesinde oynayacak bir oyuncu icin cok basit 3 tane top kaybi yapti. Sneijderinde eski sneijder olmadigini dusunursek uretim konusunda cok sikinti ceker o orta saha. Tabii sneijder - Bruma formunu cok arttirir Podolski cok iyi doner o zaman bilemem.
kura başlığında da bunu yazmışlar antu kafası bir başka
[TABLE="class: tablodis"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]suatsabri - 26.08.2016 14:36[/TD]![]()
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: tablodisbeyaz"]
[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]
[TR]
[TD]![]()
arkadaslar bugün sabah yazdim kura ile ilgili görüsümü tekrar ediyorum. Fetö küresel gücü uefa´da bize operasyon yapiyor. [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
moskova ile anlaştığımızı yazdılar onlar,ama burda kimse sallamadı o kaynağı.devrim zengi falan böyle ibişlere inanıyolar.
kura başlığında da bunu yazmışlar antu kafası bir başka
[TABLE="class: tablodis"]
[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]suatsabri - 26.08.2016 14:36[/TD]![]()
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: tablodisbeyaz"]
[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]
[TR]
[TD]![]()
arkadaslar bugün sabah yazdim kura ile ilgili görüsümü tekrar ediyorum. Fetö küresel gücü uefa´da bize operasyon yapiyor. [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Sen ne bakiyon beyaz tv'ye
Kolpanin babasi onlar. Ertem'in periscopetan Ibra h.o dedigi gunu hatirliyorum dun gibi