Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray mağdur etmiyorki sattığı oyuncuyu karış kulüp ne verirse üzerini biz tamamlayalim yeterki gidin diyor bizimkiler, slaak topçular ben gitmicem triplerine giriyor.
Yemin ediyorum aptal bu futbolcuların çoğu.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aptal degiller aga, bekliyorlar, birde selcuk kesilsin ya, yada sabri, sabotaj baslar...

aptal degiller aga, bekliyorlar, birde selcuk kesilsin ya, yada sabri, sabotaj baslar...
Aptallar aptal. Eğitim yok çünkü bu adamların cogunda. Bianda parayı da bulunca salaklasiyorlar. Alismadik gotte don durmaz derler bunlarında o hesap.
Kazandığı 1m u gidip arabaya veren adam bunlar.
Bu kadar salaklar isim vermeyeceğim var bu aptallığı yapan. Sonra gidip kulüp başkanına yalvaran borçlarimi ode diye .

E Hadi biraz kadro yapalım yahuuu keyiflendim :D

Muslera

Cavanda-Chedjou-Denayer-Carole

Tiote

Diarra Selçuk

Bruma-Eren-Sneijder

ALLAHIM BREZİLYAMI !!!​

Sağol özete baktımda josue ve carole şahane. Eren'in kafa ise mükemmel. Sneijder in sutlari fevkalade.
Şaka maka rodalegga bile bizde fena iş yapar. Moukandjo sığırini alacağımıza şu adamı alalım

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Rodalegga kac para isterler acaba?

Gerci ben yasi yuzunden scout transferi isterim. Zaten Eren 27-28 yasinda. Hayirlisi ama dedigin gibi Rodalegga cok iyi adam. Tek basina bizi cok zorladi...

ulan tarafta yinemi bekleycek 2 hafta.
su sansa bak.
nerdeyse ligin 2 yarisinda kalacak bu is.

Tiote ve Diarra'nın olduğu bir orta sahayı geçebilecek takım yok Türkiye'de. Rezil ederiz 17 takımı da

Aptallar aptal. Eğitim yok çünkü bu adamların cogunda. Bianda parayı da bulunca salaklasiyorlar. Alismadik gotte don durmaz derler bunlarında o hesap.
Kazandığı 1m u gidip arabaya veren adam bunlar.
Bu kadar salaklar isim vermeyeceğim var bu aptallığı yapan. Sonra gidip kulüp başkanına yalvaran borçlarimi ode diye .

orda seninle yim, bana göre de aptallar, ama iste abilik, truva oyunlari filan hep vardi, bu isleri Korkmaz, Sas, gibi adamlarda bile gördük.

Rodalegga kac para isterler acaba?

Gerci ben yasi yuzunden scout transferi isterim. Zaten Eren 27-28 yasinda. Hayirlisi ama dedigin gibi Rodalegga cok iyi adam. Tek basina bizi cok zorladi...

İngiltere görmüş adam her zaman iyidir

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Tiote ve Diarra'nın olduğu bir orta sahayı geçebilecek takım yok Türkiye'de. Rezil ederiz 17 takımı da

Gerekirse deplasmanlar bugun Rie-King'in yaptigi gibi kontraya oynariz skoru aldiktan sonra. Diarra ve Tiote ile kara duvar oreriz sonrada Baskomutanimizin yatirimi Bruma ile hizlica kontralarda kara kobrayi salariz :D

Ligde araya en cok bizim ihtiyacimiz var hem podolski serdar aziz filan geri doner transfer uyum sureci vs guzel oldu 2 de 2 yaparak girmek.

Muslera

Cavanda-Chedjou-Denayer-Carole

Tiote-Diarra

Podolski-Sneijder-Bruma

Eren

Hohohohohooohohoho !!!! Vuhuuu​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt