Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 67.805
- 82.610
- 4.218
Moskova ya her 6 ayda bir 750 bin Euro verecekmişiz.
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Yeter ki gelsin bi hesap açsınlar 6 ayda bir 750 bin euro sürekli toplarız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Moskova ya her 6 ayda bir 750 bin Euro verecekmişiz.
Galatasaray mağdur etmiyorki sattığı oyuncuyu karış kulüp ne verirse üzerini biz tamamlayalim yeterki gidin diyor bizimkiler, slaak topçular ben gitmicem triplerine giriyor.
Yemin ediyorum aptal bu futbolcuların çoğu.
XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu Marsilya'ya ne verilecek?
Sanirim medyanin dedigi gibi serbest kalma maddesi yok. Valla cok acayip bir transfer sureci bu Diarra
Aptallar aptal. Eğitim yok çünkü bu adamların cogunda. Bianda parayı da bulunca salaklasiyorlar. Alismadik gotte don durmaz derler bunlarında o hesap.aptal degiller aga, bekliyorlar, birde selcuk kesilsin ya, yada sabri, sabotaj baslar...
Sağol özete baktımda josue ve carole şahane. Eren'in kafa ise mükemmel. Sneijder in sutlari fevkalade.
Şaka maka rodalegga bile bizde fena iş yapar. Moukandjo sığırini alacağımıza şu adamı alalım
E Hadi biraz kadro yapalım yahuuu keyiflendim
Muslera
Cavanda-Chedjou-Denayer-Carole
Tiote
Diarra Selçuk
Bruma-Eren-Sneijder
ALLAHIM BREZİLYAMI !!!
ulan tarafta yinemi bekleycek 2 hafta.
su sansa bak.
nerdeyse ligin 2 yarisinda kalacak bu is.
Harbiden nefret etmeye basladim bu milli takim olayindan. Zaten hic sarmiyor. Neyse Rie-King reis biraz daha taktik ve kondisyon asilasin
Aptallar aptal. Eğitim yok çünkü bu adamların cogunda. Bianda parayı da bulunca salaklasiyorlar. Alismadik gotte don durmaz derler bunlarında o hesap.
Kazandığı 1m u gidip arabaya veren adam bunlar.
Bu kadar salaklar isim vermeyeceğim var bu aptallığı yapan. Sonra gidip kulüp başkanına yalvaran borçlarimi ode diye .
XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rodalegga kac para isterler acaba?
Gerci ben yasi yuzunden scout transferi isterim. Zaten Eren 27-28 yasinda. Hayirlisi ama dedigin gibi Rodalegga cok iyi adam. Tek basina bizi cok zorladi...
Tiote ve Diarra'nın olduğu bir orta sahayı geçebilecek takım yok Türkiye'de. Rezil ederiz 17 takımı da
MathieuOldeRiekerink sur Twitter : "Burak Yılmaz kızından baba demesini istiyor ve dunya 3 saniyeliğine guzelleşiyor https://t.co/SsRR3dH6t"
bunu yapanin Allah belasini gülmekten kalp krizini gecircem :asd22: