Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hamza yalniz Bursaspor'un icine etmis. Bu adamin ciddi sorunlari var, tam bir irkci ve vizyonsuz dana.

Umut
Olcan
Tarık
Jem
Donk
Salih
Gündoğan
Endoğan
Eray

Şunlardan 2€'ya kurtulsak, devre arası Selçuk Çin'e, sene sonu Sabri - Hamit sözleşmeleri bitiyor zaten, Hakan ve Yasin'i de sene sonu yolladık mı takım komple yenilenmiş mis gibi olur, 18/19'da CL 40€ gelir var oraya giderken maaş tablosunu iyice rahatlatmamız ve gençleşmemiz şart.

Hem Tiote hem Diarra alınmaz bence. Selçuk'u kesemezler çünkü.

Gent'li Moses Simon güzel gol atti. ayağina iyi hakim oluyor. 21 yaşinda takip edilmeli.

Lass takımın kalibresini bir hayli yükseltecek bir transfer olur. Tiote'de ise kuşkularım var. Zokora ayarında bir etki yaratacakmış gibi hissediyorum. Mutlaka defansif direnç katar ama kaliteyi ne kadar yukarı çeker emin değilim. Umarım Lass transferi gerçekleşir de diğer ihtimalleri fazla düşünmeye gerek kalmaz.

Bu Tarik zamaninda nasil futbolcu olmus demistim bize geldiginden sonra. Yabanci sinirlamasindan dolayi EsEs fena kazik sokmustu, kimsede gelmesin diyememisti.

Üstüne yetmiyormus gibi serefsiz cikti, yeni kulüp bile bakmiyor. Yahu bu adam nasil Almanya'da futbolcu olmus arkadas fundemental'i eksik bir kere. Topla dribbling bile yapamiyor.

Ben ve birkaç kişi demiştik de sakalımız yok diye dinleyen olmadı!:red:...

Hatta bozgunculuk yapıyor muamelesi görmüştüm forumda; mis gibi yerli sağbek alınıyordu, daha ne istiyordum?!:mad:...

hem diarra hem tiote saçma olur.selçuk ,hamit ve donk gibi 3 süperstar var o bölgede.

Hem Tiote hem Diarra alınmaz bence. Selçuk'u kesemezler çünkü.

Selçyk böyle oynamaya devam eder ve hoca da onu daha iyi alternatifi varken kesmezse kendi ipini keser. Taraftar affetmez. Yuhalar stadda.
Bu saatten sonra kinse kusura bakmasın Selçuk falan tanımaz kimse.
Ayrıca takımdaki Trabzon lobisi yavaş yavaş sona erdi. Bunu da sonlandıran Snijder oldu. Takımın lideri artık odur. Olcan, Umut ve Burak postalandı. Selçuğu kimsenin iplediğini sanmıyorum artık.
Hakeden hakettiğini alacak. Hepsi bu.

Bu takima önlibero ve forvet lazim, hadi lass veya tiote geldi diyelim, ikisi birden gelse donk'un gitmesi lazim , cok karisik bir durum, bence sadece tiote gelecek... ama diarra ile ilgili hala olumlu haberler var, cozemedim gitti.

Forvet'e de niasse geldi diyelim

Denayer de buyuk ihtimal gelecek... Denayer Serdar Chedjou Semih Hakan Donk, 6 stoper ile ne yapacagiz la

hakan yedek sol bek olur semih zaten sakat donk kötü 2 yari gider chedjou cöplerin en önde gideni.
denayer serdar oynamali en sert hizli cevik savunma hattimiz böyle olusur.
ama bence denayer gelse bile bu chejou balta ikilisinden kolay kolay kurtulamicagiz gibi.
ins. rikerink görür bunlarin ikisinden bir yol olmicagini.

macin tekranina bir bakin 2 stoperde nekadar ugrasti gol yememizi ilk dakikalarda.
2 si de pas hatalari yapip korner olmasinda cok büyük rol oynuyor orda.

belki tiote de olmaz diarra gibi.selçuk-tolga ile götürür sezon sonuna kadar.donk ve hamit de var.

Ben ve birkaç kişi demiştik de sakalımız yok diye dinleyen olmadı!:red:...

Hatta bozgunculuk yapıyor muamelesi görmüştüm forumda; mis gibi yerli sağbek alınıyordu, daha ne istiyordum?!:mad:...
Almamiz gerekiyordu ama yabanci sinirlamasindan dolayi. Bu yabanci sinirlamasi kulüpleri resmen batirdi. Umarim hic geri dönmez su sacma sapan uygulama. Türkiye Liginden hic bir transfer desteklemem genelde ama o günün sartlari beni bile kabul ettirmisti.

hem diarra hem tiote saçma olur.selçuk ,hamit ve donk gibi 3 süperstar var o bölgede.

hqdefault.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt