Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.467
- 998
- 1.598
Hamza yalniz Bursaspor'un icine etmis. Bu adamin ciddi sorunlari var, tam bir irkci ve vizyonsuz dana.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu Tarik zamaninda nasil futbolcu olmus demistim bize geldiginden sonra. Yabanci sinirlamasindan dolayi EsEs fena kazik sokmustu, kimsede gelmesin diyememisti.
Üstüne yetmiyormus gibi serefsiz cikti, yeni kulüp bile bakmiyor. Yahu bu adam nasil Almanya'da futbolcu olmus arkadas fundemental'i eksik bir kere. Topla dribbling bile yapamiyor.
diarra yattı bence,çünkü tiote geldi.
Hem Tiote hem Diarra alınmaz bence. Selçuk'u kesemezler çünkü.
Bu takima önlibero ve forvet lazim, hadi lass veya tiote geldi diyelim, ikisi birden gelse donk'un gitmesi lazim , cok karisik bir durum, bence sadece tiote gelecek... ama diarra ile ilgili hala olumlu haberler var, cozemedim gitti.
Forvet'e de niasse geldi diyelim
Denayer de buyuk ihtimal gelecek... Denayer Serdar Chedjou Semih Hakan Donk, 6 stoper ile ne yapacagiz la
Almamiz gerekiyordu ama yabanci sinirlamasindan dolayi. Bu yabanci sinirlamasi kulüpleri resmen batirdi. Umarim hic geri dönmez su sacma sapan uygulama. Türkiye Liginden hic bir transfer desteklemem genelde ama o günün sartlari beni bile kabul ettirmisti.Ben ve birkaç kişi demiştik de sakalımız yok diye dinleyen olmadı!:red:...
Hatta bozgunculuk yapıyor muamelesi görmüştüm forumda; mis gibi yerli sağbek alınıyordu, daha ne istiyordum?!...
hem diarra hem tiote saçma olur.selçuk ,hamit ve donk gibi 3 süperstar var o bölgede.
Gala Tayfa @GalaTayfa1905 47 min.47 minuten geleden
Evren Göz:Galatasaray bi sorun çıkmazsa en az 3 transfer yapacak!
Yaw yeter biri dursun'u durdursun![]()