Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O değil de ne oldu bu yönetime yahu?!... Birdenbire takımın ihtiyaçlarını doğru şekilde tespit edip mümkün olan hamleleri yapmaya başladılar sanki!...Aman nazarımız değmesin de!:hat:...
İhtiyaçları transfein bitmesine 1 hafta kala mı tespit etmişler?

Ayrıca 2 senedir podolski dışında kayda değer bir transfer hamlesi yapmadılar.

Bu yönetim messiyi bile getirse,hain ve beceriksiz olduğu gerçeğini unutturumaz.

HELAK OL YAĞLI SURAT!

Tiote-Tolga orta sahasi cok kuvvetli bir orta saha degil cunku teknik kapasiteleri sinirli ikisininde. Tiote-Selcuk desen Selcuk eski Selcuk degil. O nedenle Diarra mutlaka ama mutlaka alinmali. Diarrayi ben on libero olarak degil box to box selcuk yerine dusunuyorum. Diarra-Tiote sahasi= en az 2 sene ust uste sampiyonluk

Cq9R9OdW8AAnqUK.jpg

Bjk maçına 12 puanla çıkarsak o gazla bjk'yide yenebilir ve 5 de 5 ile ligin zirvesine konarız :cimbombom::cimbombom:

Diarra tiote nianse alınırsa çok güzel olur ligi domine ederiz resmen selçuga gelincede 2 ıslığımıza bakar ayağına top deymesin

Igor Tudor 90 dakika boyunca hic oturmuyor, hic susmuyor. Durmadan direktif veriyor, oyuncularini kontrol ediyor.

Saha kenarinda saga sola gidiyor, heyecanini yansitiyor.

Cok begeniyorum böyle dinamik hocalari. Örnek: Klopp, Simeone, Guardiola, Sampaoli, Conte, Tuchel vs.

Riekerink´ten de daha fazla enerji ve dinamizm bekliyorum.
Riekerink Bey diyeceksiniz!

Hamza aciklama yapar olsun beni isliklayanlar bizim insanimizdi hepsi bu camianin evlatlari diye

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

resized_5622e-2016-02-03t194116z_97530076_mt1aci14267648_rtrmadp_3_soccer-england-eve-new.jpg
+
gEmRUHff.jpg
+
1412035570092_wps_25_Cheik_Tiote_of_Newcastle_.jpg

Çok net 21. şampiyonluk demekdir kesinlikle

Muslera
Cavanda-Denayer-Serdar-Carole
Tiote-Tolga
Sneijder​
Niasse-Eren-Bruma​

Hamza : Hazır bir küfür yemektense ıslıklanmayı tercih ediyorum.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir iki arkadas bursali del valle iyi oyuncu yazmis,bana görede ikinci sinif beceriksizin teki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt