Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray, 2. hafta itibariyle başarılı pas, pas yüzdesi, topa sahip olma ve isabetli şut çekme alanlarında ligin en iyi takımı konumunda.

Gayet güzel bir gün oldu.

✔ Galatasaray lider.
✔ Hamza ıslıklandı.
✔ fener puan kaybetti.

Bizim orta sahamiz hala problem.

Tolga iyi hoş da bir gün sakatlanirsa (umarim sakatlanmaz), ayvayi yemiş oluruz.

Selçuk, Hamit, Donk gibi topçularla eziliriz.

Yine keyıflı bı gun cıgaramızı yakarak tiotemızın fotolarına bakıyorum

Fenerbahce daha kanat alsin bakalim :asd: Kaleci bagiriyor resmen artik beni degistirin diye :asd:

Hamza Hamzaoğlu: "Ben bu kulübe eziyet ettirmeye gelmedim. Buraya gelirken bazı riskler aldım. Bursaspor başarısız olursa nereye gideceğim?"

Hamzaoğlu: "Transferleri mecburiyetten yaptık, kulübün durumunu düşünerek hareket ettik. Bu takımın zamana, beraber oynamaya ihtiyacı var."
Hamzaoğlu: "Zarar verdiğimizi anladığımızda burada olmayız. Taraftarımız bizi istemezse başımızı öne eğer, destekleri için teşekkür ederiz.
Ahahahaha sürün lan orda

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fenere melonunki,bjkye de benimki lazım:DD.hele o koduğumun kargaları yok mu...sabah akşam koysam yorulmam.

Evet arkadaşlar an itibariyle ceza sürem bitmiş durumda. Kendimi kurban ettim ve Josue + Tiote yi bitirdim. Topu Sergene atıyorum.

Emeğe saygı lütfen

Hamza tam gerizekali ya mecburiyetten transfer yapmislar. Embesil herif wlinde dzsudsak ve necid varken bunlari istemem bana turk kani tasiyan asam alin diye cirpinan babam miydi.
Lan.2 senedir turkiyenin en cok para kazanan takimlarindan birisiniz
Ozan,volkan,sener, serdar, enes satmissin.

Paranin dibine vurdunuz ne anlatiyorsun ama kabahat sende degil bu kadar paraya ragmen senle gelecek plani yapanda. Bu senede dzusdsaktan 3.5 m aldin uzerine lan dunya para yahu. Gidip beles diye bilale durkana cokersen olacak olan bu olur tabiki.

Artik acimiyorum aciyamiyorumda sana o kadar ezik durumda bi adam oldun.

2.ligde bile takim bulamayacak seviyeye gelmeni diliyorum. Cikip bizim taraftara atarlanirken dusunecksin kimsenin ahi havada kalmaz hamza..
Umarim gelecekte bir daha bizim kulupten ice giremezsin
Birde 3 kupa filan muhabbeti açılmasın burada çok kalpler kırılır.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Jem karacanı transfer diye getirmişti kodumun salağı

Sent from my iPhone using Tapatalk

ne guzel bir hafta sonu bu ya.

bitmesin lan.

once guzel bir oyunla akhisari yendik.

kucuk $ikeciler berabere kaldi.

capsiz hamzaya kitlediler.

buyuk $ikecilere kayseri kitledi.

birde tiote + diarra + denayer + forvet gelsin :oley: bizde nirvanaya ulasalim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt