- 2 Temmuz 2011
- 140.157
- 60.238
- 5.628
Boyle gerizekalida olsa hizli bir futbolcu lazim bize ya. Rakip defansta kirmizisi olan varsa sahaya sokarsin kirmizi kart
ıssac succes var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boyle gerizekalida olsa hizli bir futbolcu lazim bize ya. Rakip defansta kirmizisi olan varsa sahaya sokarsin kirmizi kart
Galatasaray, 2. hafta itibariyle başarılı pas, pas yüzdesi, topa sahip olma ve isabetli şut çekme alanlarında ligin en iyi takımı konumunda.
Bizim orta sahamiz hala problem.
Tolga iyi hoş da bir gün sakatlanirsa (umarim sakatlanmaz), ayvayi yemiş oluruz.
Selçuk, Hamit, Donk gibi topçularla eziliriz.
Kaleci bagiriyor resmen artik beni degistirin diye 
Ahahahaha sürün lan ordaHamza Hamzaoğlu: "Ben bu kulübe eziyet ettirmeye gelmedim. Buraya gelirken bazı riskler aldım. Bursaspor başarısız olursa nereye gideceğim?"
Hamzaoğlu: "Transferleri mecburiyetten yaptık, kulübün durumunu düşünerek hareket ettik. Bu takımın zamana, beraber oynamaya ihtiyacı var."
Hamzaoğlu: "Zarar verdiğimizi anladığımızda burada olmayız. Taraftarımız bizi istemezse başımızı öne eğer, destekleri için teşekkür ederiz.
Ikisi gelecek degil mi![]()
Birde 3 kupa filan muhabbeti açılmasın burada çok kalpler kırılır.Hamza tam gerizekali ya mecburiyetten transfer yapmislar. Embesil herif wlinde dzsudsak ve necid varken bunlari istemem bana turk kani tasiyan asam alin diye cirpinan babam miydi.
Lan.2 senedir turkiyenin en cok para kazanan takimlarindan birisiniz
Ozan,volkan,sener, serdar, enes satmissin.
Paranin dibine vurdunuz ne anlatiyorsun ama kabahat sende degil bu kadar paraya ragmen senle gelecek plani yapanda. Bu senede dzusdsaktan 3.5 m aldin uzerine lan dunya para yahu. Gidip beles diye bilale durkana cokersen olacak olan bu olur tabiki.
Artik acimiyorum aciyamiyorumda sana o kadar ezik durumda bi adam oldun.
2.ligde bile takim bulamayacak seviyeye gelmeni diliyorum. Cikip bizim taraftara atarlanirken dusunecksin kimsenin ahi havada kalmaz hamza..
Umarim gelecekte bir daha bizim kulupten ice giremezsin