Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.467
- 998
- 1.598
Niasse gelmiyor. Kaynak kendisi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niasse taraftar sayesinde gelmemiş zamanında. Kendisi söyledi
* Josue nin geldiğini Temmuz ayında söylemiştim ama konum kapanmıştı.
iyi izleyin . .
Cheick Tioté - Pazartesi KAP
Lassana Diarra - Salı KAP
Oumar Niasse - Carsamba KAP
Jason Denayer - Carsamba KAP
Antrenmanda yapmış olmalı bu hareketleri. Belli ki arıza var herifte...Alınmasını istiyorum, yanlış anlaşılmasın ama şunu görüp de olumlu düşünmek zor, umarım aklı başına gelmiştir, artık olgunluk yaşlarında kendisi...![]()
reis kızdı
Josue nin geldiğini Temmuz'da bilmek çok matah bir olay değil ki, zaten çok açıktı.* Josue nin geldiğini Temmuz ayında söylemiştim ama konum kapanmıştı.
iyi izleyin . .
Cheick Tioté - Pazartesi KAP
Lassana Diarra - Salı KAP
Oumar Niasse - Carsamba KAP
Jason Denayer - Carsamba KAP
Bence forvet transferimiz Rodellega olmalı . Tek başına top tutabilen , iyi şut çekenilen , hava toplarına çıkabilen . Verelşm Donk u , Olcan ı
Antrenmanda yapmış olmalı bu hareketleri. Belli ki arıza var herifte...Alınmasını istiyorum, yanlış anlaşılmasın ama şunu görüp de olumlu düşünmek zor, umarım aklı başına gelmiştir, artık olgunluk yaşlarında kendisi...
Yok Milli takimdaki mac sonu goruntuleri.Antrenmanda yapmış olmalı bu hareketleri. Belli ki arıza var herifte...Alınmasını istiyorum, yanlış anlaşılmasın ama şunu görüp de olumlu düşünmek zor, umarım aklı başına gelmiştir, artık olgunluk yaşlarında kendisi...