Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Niasse beni istemediler diye konuşmuş. İngiltere de kalmak istiyorum. Büyük ihtimal öyle olacak diye de ekledi.

Ekli dosyalar

• Cq-nS6RXEAA2x_b.webp
    Cq-nS6RXEAA2x_b.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 80
Rasim Ozan: "Galatasaray zenci takımı oldu. Takımın boy ortalaması, gücü, kudreti arttı."

puhahah

Bence forvet transferimiz Rodellega olmalı . Tek başına top tutabilen , iyi şut çekenilen , hava toplarına çıkabilen . Verelşm Donk u , Olcan ı

Bu Ertem Sener serefsizin önde gideni ya. Grafik hazirlamislar bizim zenci oyuncularla, ROK'a sesleniyor canli yayinda sov yapsin diye..

Ali Naci hakli cikti. Demek niasse'yi bizimkiler istemiyor.

Yanlis yapiyorlar, niasse cok iyi forvet, deplasman maclarinda ve kontra ataklarda cok buyuk katki saglar.

* Josue nin geldiğini Temmuz ayında söylemiştim ama konum kapanmıştı.

iyi izleyin . .

Cheick Tioté - Pazartesi KAP
Lassana Diarra - Salı KAP
Oumar Niasse - Carsamba KAP
Jason Denayer - Carsamba KAP
Josue nin geldiğini Temmuz'da bilmek çok matah bir olay değil ki, zaten çok açıktı.

taraftarlar dogal olarak buyuk futbolcu gormek istiyorlar yine de Galatasaray'i seviyorum diyede ekledi

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Niasse: Bana gelen bir teklif yok.
İngiltereden teklifler var.
Ne olacağını bilemem ama şu an Everton'ın oyuncusuyum.
Geçen yıl Galatasaray'a gtmek istedim, taraftar istemiyor dediler.

Beyaz Futbol telefon röportajı.

Antrenmanda yapmış olmalı bu hareketleri. Belli ki arıza var herifte...Alınmasını istiyorum, yanlış anlaşılmasın ama şunu görüp de olumlu düşünmek zor, umarım aklı başına gelmiştir, artık olgunluk yaşlarında kendisi...

finalı kaybettıler burda sanırım
aslında cok sevımlı bırısı

.
Tiote.gif

Antrenmanda yapmış olmalı bu hareketleri. Belli ki arıza var herifte...Alınmasını istiyorum, yanlış anlaşılmasın ama şunu görüp de olumlu düşünmek zor, umarım aklı başına gelmiştir, artık olgunluk yaşlarında kendisi...
Yok Milli takimdaki mac sonu goruntuleri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt