- 31 Aralık 2015
- 15.689
- 10.342
- 1.688
Kavga cikti. Anasini sattimin yeri teksas sanki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne kavgasi, mevzu nedirKavga cikti. Anasini sattimin yeri teksas sanki
Karsi apartmandaki ev sahibi kiraciyla kapisiyodu coluk cocuk karilar flan herkes birbirine girdi 1 hafta oncede suriyeliler kapisiyodu .ne kavgasi, mevzu nedir
Selman Öztürk
salı günü istanbul'da yazmışsınız da bitti mi transfer? Sorun çıkma ihtimali falan yokmu yani su saatten sonra?
Yarin aciklandi aciklandi yoksa yalan oldu bunlar ne forvet ne de denayeri alacak bence taraftari uyutuyolarYarın resmi olarak açıklanacak her şey. Açıklandıktan sonra da Nazifoğlu ile yaptığım röportajı yayınlayacağım. "Diarra %99 bitti" dediği.
Yarın resmi olarak açıklanacak her şey. Açıklandıktan sonra da Nazifoğlu ile yaptığım röportajı yayınlayacağım. "Diarra %99 bitti" dediği.
Karsi apartmandaki ev sahibi kiraciyla kapisiyodu coluk cocuk karilar flan herkes birbirine girdi 1 hafta oncede suriyeliler kapisiyodu .
Yarın resmi olarak açıklanacak her şey. Açıklandıktan sonra da Nazifoğlu ile yaptığım röportajı yayınlayacağım. "Diarra %99 bitti" dediği.
Vazgeçtik Diarradan demi Selman.
Yahu adam kafa buluyor.. Inanmayin suna. Simdi yayinla beklemek ne alaka..Yarın resmi olarak açıklanacak her şey. Açıklandıktan sonra da Nazifoğlu ile yaptığım röportajı yayınlayacağım. "Diarra %99 bitti" dediği.
Burda her allahin gunu oluyo . bi ara suriyeler gurultu yapiyolar sabaha kadar sesleri durmuyo ciktim balkona bastim kalayi sustular 10 dakika sonra yine basladilar aradim polisi dedim bole bole kimsenin kimseyi rahatsiz etmeye hakki yok her gece kavga ediyolar seslerinden uyuyamiyoz . gelin susturun sunlari yoksa ben susturcam dedim geldiler konustular tamam hallettik dediler ertesi gun yine ayni. Bizim parkin orda birini bicaklamislar para vermiyo diye annem markete giderken ben onunla gidiyorum yalniz birakmak istemiyom serefsizlerin isi gucu millete salca olmak bunlari bu ulkeye alaninda bide vatandaslik vercekler hirsizlik bunlarda millete yavsama bunlarda bu ibnelere vatandaslik vereceklerine siyahi kardeslerimize versinler adamlar ekmeginin pesinde saygili kafalarini kaldirmaya cekiniyolar ekmeginin pesindeler.bende ghetto'da duruyorum boyle tarz seyler hep oluyor. uzak durup karismamak lazim bisey olmaz. neden sIkIntI yaptigini anlamadim renkdas.
Abi sen diarra olayına yüzde kaç olarak bakıyosun senin fikrini merak ediyorum