Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orta sahaya iki takviye birden yapmak isteyen Sarı-Kırmızılılar’ın uzun süredir peşinden koştuğu Lassana Diarra’nın transferini de bugün netleştirmesi bekleniyor.(fanatik)
31 yaşındaki oyuncu ile anlaşan Cim Bom, cezanın peşin ödemesini isteyen Rus kulübünü ikna çalışmalarında da kilit rol oynadı. Tarafların bugün ortak bir noktada buluşması bekleniyor. (fanatik)

Tam bugün de tüm gün evde yokum. Umarim Denayer ve Diarra aciklanir.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

İyi geceler forum 2 gündür çok iyiyiz mutluyuz heralde :-) bugün barça maçıyla dönüşümlü iZledim fb maçını ve ligimizden futboldan soğudum fb maçını görünce

bende ghetto'da duruyorum boyle tarz seyler hep oluyor. uzak durup karismamak lazim bisey olmaz. neden sIkIntI yaptigini anlamadim renkdas.
Burda her allahin gunu oluyo . bi ara suriyeler gurultu yapiyolar sabaha kadar sesleri durmuyo ciktim balkona bastim kalayi sustular 10 dakika sonra yine basladilar aradim polisi dedim bole bole kimsenin kimseyi rahatsiz etmeye hakki yok her gece kavga ediyolar seslerinden uyuyamiyoz . gelin susturun sunlari yoksa ben susturcam dedim geldiler konustular tamam hallettik dediler ertesi gun yine ayni. Bizim parkin orda birini bicaklamislar para vermiyo diye annem markete giderken ben onunla gidiyorum yalniz birakmak istemiyom serefsizlerin isi gucu millete salca olmak bunlari bu ulkeye alaninda bide vatandaslik vercekler hirsizlik bunlarda millete yavsama bunlarda bu ibnelere vatandaslik vereceklerine siyahi kardeslerimize versinler adamlar ekmeginin pesinde saygili kafalarini kaldirmaya cekiniyolar ekmeginin pesindeler.

Yine basladi Delikanli. Ben en iyisi yatayim yoksa sinirden geberecem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt